Zatočena

Zatočena - Slaughter, Karin | Caritasspiritistcenter.org

...Blackburn je redatelj psihološkog trilera temeljenog na Black List scriptu, Shut in od Christina Hodsona ... Zatočena | Cineplexx RS ... ... Zatočená na tuto stranu. | Glosbe ... Blackburn je redatelj psihološkog trilera temeljenog na Black List scriptu, Shut in od Christina Hodsona.Nominirana za nagradu Oscar, Naomi Watts... Experimental short film.Sometimes, your most beautiful dreams are crushed with the nightmares of your own reality and horror.Actor:Laura Novakhttps... Zatočena u smrtonosnoj oluji, mora ...

INFORMACIJA

AUTOR
Slaughter, Karin
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Zatočena.pdf

OPIS

Muževi i žene. Majke i kćeri. Tajne ih spajaju. I tajne ih mogu uništiti. U napuštenom atlantskom skladištu pronađeno je tijelo bivšeg policajca i u trenutku kada se GBI-ov specijalni agent Will Trent uključuje u slučaj, postaje mu jasno da bi ovo mogao biti jedan od njegovih najgorih slučajeva. Mjesto zločina pripada omiljenom, moćnom i politički angažiranom sportašu, kojemu Will već mjesecima pokušava dokazati silovanje za koje ga optužuje mlada djevojka. Proučavajući mjesto zločina, Sara Linton, najnovija medicinska istražiteljica GBI-ja i Willova djevojka, otkriva da velika količina krvi ne pripada mrtvom policajcu, a krvavi otisci koji vode s mjesta događaja ukazuju da postoji još jedna žrtva, žena koja će umrijeti ako je uskoro ne pronađu. No kad se pojave novi dokazi koji povezuju Willovu problematičnu prošlost sa slučajem, njihove posljedice unijet će rasulo u Willov život, kao i sve oko njega, uključujući njegove kolege i prijatelje, pa čak i osumnjičene koje pokušava pronaći… » Slijedila bih je posvuda. « – Gillian Flynn » Uzbudljiv i intenzivan pogled na osjećaje gubitka i kontrole i kako ljubav može ugroziti oboje.« – Publishers Weekly » Napetost koja stalno raste i prikazuje nasilje u obitelji na svim razinama društva. Ovo je vrhunska Slaughter i obavezno štivo za sve ljubitelje trilera!« – Booklist Karin Slaughter (1971.) američka je književnica čije se knjige prodaju u milijunima primjeraka i prevedene su na trideset šest jezika. Najpoznatija je po serijalu trilera o disleksičnom agentu Willu Trentu koji zločine istražuje na nekonvencionalan način, s radnjom smještenom u Atlanti, južnjačkoj metropoli s rekordnom stopom zločina u SAD-u. Zatočena je osmi roman Karin Slaughter iz serijala o Willu Trentu u izdanju Znanja.

Želite li pročitati knjigu?Zatočena u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Slaughter, Karin. Čitati Zatočena Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE