Blagdansko blago

Blagdansko blago - Anne, Melody | Caritasspiritistcenter.org

...ko blago book. Read 130 reviews from the world's largest community for readers ... Knjiga Blagdansko blago Melody Anne | Knjižara Znanje ... ... Официальный сайт поселка Благовещенское ... ko blago book. Read 130 reviews from the world's largest community for readers. Tanner Storm je bogat, zgodan i nitko ga ne može zaustaviti. Blagdansko blago - Tanner Storm je bogat, zgodan i n...

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
8,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Blagdansko blago.pdf

OPIS

Tanner Storm je bogat, zgodan i nitko ga ne može zaustaviti. Zapravo, nitko osim njegova oca. Tanner od oca dobiva na dar derutnu stambenu zgradu u ne baš otmjenom dijelu Seattlea. Ukoliko tu zgradu ne dovede u red, izgubit će svoje nasljedstvo. No Tanner se ne da ucjenjivati jer je svoje bogatstvo sam stekao, i kako nikada u životu nije odbio izazov, odluči da neće ni ovaj. Stoga odluči srušiti staru zgradu i izgraditi otmjene stanove koji će mu donijeti bogatstvo. Jedini problem je što stanari ne žele odseliti, a on ih ne može izbaciti zbog jedne vrlo nezgodne klauzule u ugovoru koji je sklopio s ocem. Zbog silnih pritužbi na njegove poteze Tanner završi na sudu, a sudac Kragl ga kazni trotjednim boravkom u zgradi koju mrzi iz dna duše. I to nije sve. Ta će tri tjedna u obližnjom trgovačkom centru raditi kao Djed Mraz. Savršeno. Situacija se dodatno komplicira kad upozna susjedu Kylu i istog je trenutka poželi odvući u krevet. Hoće li plavooka susjeda biti njegov tajni anđeo ili će je zaboraviti čim odguli svoju kaznu?

Želite li pročitati knjigu?Blagdansko blago u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Anne, Melody. Čitati Blagdansko blago Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE