O medu i mlijeku

O medu i mlijeku - Mattern, Jean | Caritasspiritistcenter.org

...i mlijeku. Med i mlijeko . Med i mlijeko je ustvari Iva Jurić ... O Medu i Mlijeku, Jean Mattern | Abrakadabra web shop ... . Grafička sam i web dizajnerica, programerka i fotografkinja. Iza mene je više od 20 godina iskustva u području vizualnosti i dizajna. Počela sam kao profesionalna fotoreporterka za visokotiražne novine i časopise. Svoje zanimanje za tehnologiju materijala i produkt ... "O medu i mlijeku" : Prikaz povijesnog razdoblja kroz jedan život ziher.hr, Lucija Lakoš, 27.12.2013. Jeste li se ikada zapitali kak ... O medu i mlijeku, Jean Mattern - Fraktura ... .hr, Lucija Lakoš, 27.12.2013. Jeste li se ikada zapitali kako bi bilo da odjednom morate ostaviti svoje prijatelje, svoju obitelj, svoj dom i uspomene i otići u nepoznato? P...

INFORMACIJA

AUTOR
Mattern, Jean
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
O medu i mlijeku.pdf

OPIS

On je Rumunj francuskog podrijetla koji u smiraj Drugoga svjetskog rata, kao mladić, pred naletom ruske vojske bježi iz Temišvara ostavljajući iza sebe obitelj, dom, a naposljetku i najboljeg prijatelja, u kaosu željezničkog kolodvora u Budimpešti. Ona je Mađarica, opijena dahom slobode, koja nakon neuspjelog ustanka i ruskih tenkova na ulicama 1956., bježi i više se nikada ne želi osvrnuti. Oboje želi zaboraviti, početi iznova, oboje sanja o zemlji meda i mlijeka. Ali postoji li ta zemlja? Je li to Francuska, u kojoj se susreću, žive i podižu obitelj, ili neka druga zemlja, skrivena u prošlosti, izmaštana, ona u koju bismo dospjeli da smo izabrali drugačije, na nekom raskrižju, na nekoj ulici ili kolodvoru. Pričajući priču o ljudima koje je Povijest poslala u svijet i izborima koji su im promijenili živote, u romanu O medu i mlijeku Jean Mattern još jednom pogađa u samo središte naših sumnji i nemira, onamo gdje smo svi na putu, i svi izabiremo.

Želite li pročitati knjigu?O medu i mlijeku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Mattern, Jean. Čitati O medu i mlijeku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE