Princ na bijelom konju

Princ na bijelom konju - Garwood, Julie | Caritasspiritistcenter.org

...d copyright:Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Princ na bijelom konju nezaboravna je ljubavna priča omiljene autorice Julie Garwood ... Princ na bijelom konju ne postoji, ne treba nam... - Women in Adria ... . Samo je njezina voljena baka, gospa Esther, znala koliko Roman Princ na bijelom konju klasična je ljubavna priča prepuna humora, ljubavi i senzualnosti zbog kojih ovu poznatu autoricu smatramo jednom od... Princ na bijelom konju. Originalni naslov: Mr. Right. Rotten Tomatoes® Sco ... Princ na bijelom konju - Главная | Facebook ... . Originalni naslov: Mr. Right. Rotten Tomatoes® Sco...

INFORMACIJA

AUTOR
Garwood, Julie
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Princ na bijelom konju.pdf

OPIS

Princ na bijelom konju nezaboravna je ljubavna priča omiljene autorice Julie Garwood. Samo je njezina voljena baka, gospa Esther, znala koliko je Taylor Stapleton bila povrijeđena kad joj je zaručnik pobjegao s rođakinjom. Sada draga Esther – jedna od najbogatijih i najutjecajnijih žena u Londonu – leži na samrti. No prije nego što umre, pomoći će Taylor izvesti prijevaru godine. Kako bi pobjegla od beskrupuloznog ujaka, Taylor će se udati za Lucasa Rossa, muževnog američkog rančera. Novac gospe Esther pomoći će Rossu da se s braćom vrati u Montanu, a Taylor pak ima svoje razloge za odlazak u Ameriku…dragocjenu ostavštinu koju nije spomenula ni Rossu, jer su se složili da će se rastati kada stignu u Boston. No kada joj njezin naočit suprug, za nju još uvijek stranac, krene govoriti o životu u Montani, Taylor počinje planirati potpuno novu budućnost. Za Taylor bespuća Montane zvuče božanstveno… Julie Garwood jedna je od najomiljenijih spisateljica današnjice. Autorica je sedamnaest bestsellera New York Timesa, uključujući Sve za Rose, Dar, Anđeo čuvar, Lavlja družica, Otkupnina, Vjenčanje i druge, tiskanih u više od trideset milijuna primjeraka. Prevela Ana Despot.

Želite li pročitati knjigu?Princ na bijelom konju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Garwood, Julie. Čitati Princ na bijelom konju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE