Lujo u školi: Živjelo pisanje!

Lujo u školi: Živjelo pisanje! - Levy, Didier | Caritasspiritistcenter.org

...e u školu kako bi naučio čitati što piše na paketima psećih keksića, ali nije očekivao da će se ondje tako dobro zabavljati: uz to što se zaljubio u čitanje i pisanje, otkrio je da se u razredu Melanie Roubineau, Didier Levy ... SKANDALČINA! Dok se đaci smrzavaju u školi u Perlezu, direktorka... ... . Lujo u školi: živjelo pisanje! Lujo u školi : Živjelo pisanje! Početnice za čitanje za učenike prvog razreda osnovne škole. Kao najveći obožavatelj škole među psećom... Lujo u školi: živjelo pisanje! Autor. Didier Levy, Melanie Roubineau. Budite prvi koji će recenzirati "LUJO U ŠKOLI: ŽIVJELO PISANJE!" Otkaži odgovor. Morate biti ulogirani da biste ob ... Didier Lévy & Mélanie Roubineau - Lujo u školi | Gradska knjižnica... ... ... Lujo u školi: živjelo pisanje! Autor. Didier Levy, Melanie Roubineau. Budite prvi koji će recenzirati "LUJO U ŠKOLI: ŽIVJELO PISANJE!" Otkaži odgovor. Morate biti ulogirani da biste ob...

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Didier
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lujo u školi: Živjelo pisanje!.pdf

OPIS

Početnice za čitanje za učenike prvog razreda osnovne škole: Kao najveći obožavatelj škole među psećom vrstom, Lujo će u svakome djetetu probuditi želju i ljubav za učenjem, čitanjem i pisanjem. Upisao se u školu kako bi naučio čitati što piše na paketima psećih keksića, ali nije očekivao da će se ondje tako dobro zabavljati: uz to što se zaljubio u čitanje i pisanje, otkrio je da se u razredu sklapaju velika prijateljstva i doživljavaju mnoge pustolovine. Ovaj znatiželjni psić i zabavne slikovnice poželjet će vašoj djeci dobrodošlicu u školu i osvojiti srce svakog prvoškolca!

Želite li pročitati knjigu?Lujo u školi: Živjelo pisanje! u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Levy, Didier. Čitati Lujo u školi: Živjelo pisanje! Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE