Moj brat – superjunak

Moj brat – superjunak - Solomons, David | Caritasspiritistcenter.org

...t-superjunak - Dijete će čitajući roman shvatiti kako je svatko superjunak u onome u čemu je dobar, čemu se posvećuje i na čemu vrijedno radi ... Moj brat - superjunak, David Solomons | Dječja književnost | Knjige za... ... ... Poučna i urnebesna priča o superjunacima koja će oduševiti... - Index.hr ... t-superjunak - Dijete će čitajući roman shvatiti kako je svatko superjunak u onome u čemu je dobar, čemu se posvećuje i na čemu vrijedno radi. David Solomons: Moj brat-superjunak, meki uvez. Luke je jedanaestogodišnji sramežljivi dječak koji je zaluđen stripovima o superjunacima,...

INFORMACIJA

AUTOR
Solomons, David
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj brat – superjunak.pdf

OPIS

Luke je jedanaestogodišnji sramežljivi dječak koji je zaluđen stripovima o superjunacima, zna o njima nevjerojatne detalje i silno bi želio biti superjunak. Njegov mu je stariji brat Zack idol, no boji se da ga ni u čemu ne može dostići jer je ovaj besprijekoran u školi, u slobodnim aktivnostima, u kućanskim poslovima, ukratko u svemu što takne. Zajedno imaju kućicu na drvetu u kojoj zajedno često borave, Zack naravno uči, a Luke čita stripove. I baš kad Luke ode do wc-a, stigne lik iz paralelnog svemira koji Zacku da šest supermoći kako bi spasio naš i taj paralelni svemir. Koja strašna nepravda! Ali Zack ne zna koje bi supermoći uopće mogle biti i kako se njima koristiti, pa je tu Luke da to lukavo dozna. Zack je odgovoran i vrijedan pa svoju dužnost ozbiljno shvaća, dok je Luku uglavnom važno kako da on usput i izgleda kao superjunak. No Luke nije svjestan svoje supermoći – izuzetno je dosjetljiv i uporan te zna smisliti odličan plan. I u odlučujućem trenutku kad je Zack sasvim bespomoćan, Luke i njegovi prijatelji doći će spasiti Zacka i pomoći mu spasiti oba svemira.Luke obožava Zacka, divi mu se, ali je istovremeno i ljubomoran i zavidan. No kad mu bude trebalo pomoći, bez oklijevanja će riskirati sve. U ovoj se knjizi radi o izuzetno popularnoj temi u filmovima i stripovima, o superjunacima s posebnim moćima, a posebno je dojmljiv način na koji je u ovom ludo duhovitom i zabavnom romanu suptilno ispričana priča o dvojici braće i njihovom odnosu. Dijete će čitajući roman shvatiti kako je svatko superjunak u onome u čemu je dobar, čemu se posvećuje i na čemu vrijedno radi.

Želite li pročitati knjigu?Moj brat – superjunak u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Solomons, David. Čitati Moj brat – superjunak Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE