Sveti grijesi

Sveti grijesi - Roberts, Nora | Caritasspiritistcenter.org

...berts. Sveti grijesi. 1. Petnaesti kolovoz ... TEMA 30. Osobni grijeh - Opus Dei ... . Bio je to još jedan dan u nizu sparnih dana. I sam je prije više sati kleknuo pored žrtve kako bi pročitao tu poruku. Grijesi su joj oprošteni. Sveti grijesi book. Read 542 reviews from the world's largest community for readers. Mlada je žena pronađena ugušena jednoga ljetnog dana u Washingtonu. ... Sveti grijesi - Nora Roberts. Težina. 379 g. SVETI GRIJESI. 79,90 kn. Dostupnost je ... Sveti grijesi (D.C. Detectives, #1) by Nora Roberts ... . 79,90 kn. Dostupnost je...

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sveti grijesi.pdf

OPIS

Mlada je žena pronađena ugušena jednoga ljetnog dana u Washingtonu. Na njoj ostavljena je poruka koja glasi Grijesi su joj oprošteni. Ali serija se nastavlja kad još dvije žrtve dožive istu sudbinu. Dok priče o Svećeniku, misterioznom serijskom ubojici, ukrašavaju naslovnice svih novina, bespomoćna policija traži stručnu pomoć dr. Tess Court, psihijatrice čiji je zadatak izraditi psihološki profil ubojice. Međutim Detektiva Bena Parisa ne zanima ubojičin bolesni um. To što ga muči je Tess. Visoka, tamna i prekrasna. Kada je oboje bačeno u vatru istrage i zajedno krenu u potragu za serijskim ubojicom, obostrana privlačnost postaje presnažna. Ali još se jedan par očiju zalijepio za prekrasnu doktoricu dok se Ben moli da će moći zaustaviti luđaka prije nego bude prekasno. Nora Roberts najpopularnija je i najomiljenija američka autorica ljubavnih romana, s više od 200 naslova, uključujući Trilogiju snova i Trilogiju BoonsBoro te romane Tri suđenice i Vila. Na top listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala, a njezini najnoviji hitovi i dalje obaraju sve rekorde čitanosti. Po romanima Nore Roberts dosad je snimljeno osam tv-filmova, koje je upoznala i naša publika.

Želite li pročitati knjigu?Sveti grijesi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roberts, Nora. Čitati Sveti grijesi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE