Izopačene igre

Izopačene igre - Marsons, Angela | Caritasspiritistcenter.org

...čene igre predstavljaju inteligentno osmišljeno putovanje u neke od najmračnijih zakutaka ljudskog društva ... Igrice igre za decu od 3 do 103 godine ... ... Izopačene igre - e-Knjige - Mozaik knjiga ... čene igre predstavljaju inteligentno osmišljeno putovanje u neke od najmračnijih zakutaka ljudskog društva. Nemojte uopće dvojiti. Pročitajte Izopačene igre . Nećete požaliti. Kriminalistički roman IZOPAČENE IGRE svjetska je uspješnica i drugi slučaj inspektorice Kim Stone koji se proguta u jednom dahu. Igra je ovo mačke i miša. Samo je pitanje tko je u ovoj priči mačka, a tko... Kriminalistički roman IZOPAČENE I...

INFORMACIJA

AUTOR
Marsons, Angela
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Izopačene igre.pdf

OPIS

Kriminalistički roman IZOPAČENE IGRE svjetska je uspješnica i drugi slučaj inspektorice Kim Stone. Tijelo silovatelja, unakažena u brutalnom napadu, pronađeno je u zabačenoj ulici, a detektivka Kim Stone i njezin tim pozvani su kako bi što žurnije riješili slučaj. Međutim, Kim ne može ni naslutiti što se zapravo skriva ispod površine. Iza muškarčeva ubojice stoji zastrašujuće oštrouman sociopat, koji smrtonosnom preciznošću provodi svoje poremećene pokuse, posežući u najmračnije dijelove ljudskog uma i manipulirajući najranjivijim pojedincima. Kako se broj mrtvih povećava, Kim počinje stezati obruč oko zločinačkog genija koji orkestrira svime. Međutim, po prvi se put u životu namjerila na protivnika koji joj je ravan i kojemu ništa nije milije od suparnika vrijedna truda – suparnika kojeg će u konačnici uništiti… Svojim prvim romanom prevedenim na hrvatski jezik nazvanim Nijemi vrisak, Angela Marsons odmah je među našim čitateljima stekla brojne poklonike, a njezina istražiteljica Kim Stone postala kultnim književnim likom. Roman Izopačene igre donosi nove, podjednako napete i zanimljive avanture koje su pune preokreta, a upravo zbog vrsnog poznavanja ljudske psihologije ova je autorica postala jednom od vodećih zvijezda britanskog suvremenog krimića.

Želite li pročitati knjigu?Izopačene igre u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Marsons, Angela. Čitati Izopačene igre Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE