Maja se seli

Maja se seli - Delahaye, Gilbert | Caritasspiritistcenter.org

...davački fenomen - više od 105 milijuna prodanih slikovnica diljem svijeta! Neka slikovnica vašeg djetinjstva postane i najdraža slikovnica vaše djece ... Maja Šuput si napravila garderobu poput butika i kupila ... ... . Mama i Tata su su rekli Maji i njenom bratu Miši da će morati da se sele. Ova vest je rastu Maja se seli. 49,00 kn. MAJA izdavački fenomen - više od 105 milijuna prodanih slikovnica diljem svijeta! Neka slikovnica vašeg djetinjstva postane i najdraža slikovnica vaše djece. Mama i Tata su su rekli Maji i njenom bratu Miši da će morati da se sele. Ova vest je rastužila Maju. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov ... Knjiga Maja se seli Gilbert Delahaye, Marcel Marlier ... ... . Mama i Tata su su rekli Maji i njenom bratu Miši da će morati da se sele. Ova vest je rastužila Maju. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Maja se seli autora Delahaye, Gilbert, Marlier, Marcel. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! MAJA izdavački fenomen - više od 105 ...

INFORMACIJA

AUTOR
Delahaye, Gilbert
DIMENZIJA
7,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Maja se seli.pdf

OPIS

MAJA izdavački fenomen – više od 105 milijuna prodanih slikovnica diljem svijeta! Neka slikovnica vašeg djetinjstva postane i najdraža slikovnica vaše djece. Mama i Tata su su rekli Maji i njenom bratu Miši da će morati da se sele. Ova vest je rastužila Maju. Ona se najviše brine zbog psa Žuće i mace Mimi – šta će biti ako ne budu mogli da žive sa njima u novom stanu? A, to nije jedini problem – njeni prijatelji i škola će joj puno nedostajati… Međutim, sve je na kraju ispalo dobro. Maji i Miši se jako dopao novi stan, u novoj školi su našli nove drugare, a Žuća i Mimi su se odlično snašni u novom okruženju… O SERIJALU MAJA: Dražesna djevojčica Maja svjetski je poznat lik iz slikovnica još od davne 1954. godine kada je objavljena prva knjižica o njoj – Martine a la ferme (Maja na farmi). Od tada je slijedilo još 60 naslova o toj simpatičnoj djevojčici koja je osvojila srca i malih i velikih čitatelja diljem svijeta.

Želite li pročitati knjigu?Maja se seli u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Delahaye, Gilbert. Čitati Maja se seli Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE