PS iz Pariza

PS iz Pariza - Levy, Marc | Caritasspiritistcenter.org

...Londona pobjegne u Pariz, promijeni frizuru, kupi goleme sunčane naočale i zaposli se kao konobarica u restoranu najbolje prijateljice ... Srbin iz Pariza ima najlepši Porsche (VIDEO) ... ... VIDEO: Srpski državljani koji su došli iz Pariza smešteni... ... Londona pobjegne u Pariz, promijeni frizuru, kupi goleme sunčane naočale i zaposli se kao konobarica u restoranu najbolje prijateljice. P.S. iz Pariza je djelo autora Marc Levy, nakladnika Stilus knjiga d.o.o.. Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. ps-pariz-1Paul je Amerikanac, spisatelj koji nije ponovio uspjeh svog prvog romana. ...sportisti iz 1991. godine, sa motorom smeštenim pozadi, kog i dan-danas bije glas da je najpožel...

INFORMACIJA

AUTOR
Levy, Marc
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
PS iz Pariza.pdf

OPIS

Na velikom platnu Mia igra ulogu zaljubljene žene, no njezin privatni život je čista suprotnost. Brak koji se graniči sa dosadom, isprazni razgovori, predvidljivi prijatelji… Bijeg u najromantičniji grad na svijetu se čini kao jedino rješenje.

Želite li pročitati knjigu?PS iz Pariza u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Levy, Marc. Čitati PS iz Pariza Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE