Sve što znam o tebi

Sve što znam o tebi - Cleveland, Karen | Caritasspiritistcenter.org

...leveland, Karen. 99,00 kn. Nema na zalihi ... Moderna vremena :: Sve što znam o tebi ... . ISBN: 9789533136295 Izdavač: Profil knjiga d.o.o. Područje: Proza Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9791181 Kategorija: Uncategorized Oznake: Krimi, kriminalistički roman, triler Jezik: Hrvatski Biblioteka: Profil knjiga d.o.o. Godina izdanja: 2018 Format: 15*23 Broj stranica: 252. Sve što znam o tebi. Sve što znam o tebi je odlična knjiga autora Karen Cleveland. Knjiga pod nakladom Profil knjiga izdan ... Sve što znam o tebi - Knjižara Ljevak ... . Knjiga pod nakladom Profil knjiga izdana je kao uvez. Pročitajte više. O autorici. Karen Cleveland osam je godina radila kao analitičarka CIA-e, od toga posljednjih šest ... Sve što znam o tebi - Savršen suprug, savršen otac, savršen lažljivac? Vivian Miller CIA-ina je ... Opis Sve što znam o tebi S...

INFORMACIJA

AUTOR
Cleveland, Karen
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što znam o tebi.pdf

OPIS

Vivian Miller CIA-ina je analitičarka koja dvije godine pokušava razotkriti mrežu ruskih agenata spavača radi čega je razvila i posebnu metodologiju. Ako njezini napori budu dali rezultate, čeka je i promaknuće koje je njoj i njezinoj obitelji očajnički potrebno. Pretražujući računalo potencijalnog ruskog operativca, nabasa na tajnu mapu pomno skrivenih agenata unutar američkih granica. No uskoro će doznati da je ono što je otkrila prijetnja svemu do čega joj je u životu stalo, čak i njezinoj djeci. Razapeta izmedu lojalnosti i izdaje, ljubavi i sumnje, Vivian će se morati suočiti s nemogućim izborima i saznati kome doista može vjerovati.

Želite li pročitati knjigu?Sve što znam o tebi u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Cleveland, Karen. Čitati Sve što znam o tebi Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE