Vrijedna svake cijene

Vrijedna svake cijene - Kleypas, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...A SVAKE CIJENE roman je omiljene spisateljice Lise Kleypas u kojem će uživati sve istinske zaljubljenice u ljubav i romantiku ... ADIN SOLBIC - TI SI VRIJEDNA SVAKE SUZE... - Videoclip.bg ... ... Vrijedna svake cijene (Bow Street Runners, #3) by Lisa Kleypas ... A SVAKE CIJENE roman je omiljene spisateljice Lise Kleypas u kojem će uživati sve istinske zaljubljenice u ljubav i romantiku. Kolika je cijena ljubavi? Nick Gentry na glasu je kao najvještiji... Vrijedna svake cijene book. Read 853 reviews from the world's largest community for readers. Kolika je cijena ljubavi?Nick Gentry na glasu je kao najvj... Vrijedna svake cijene roman je omiljene spisateljice Lise Kleypas u kojem će...

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijedna svake cijene.pdf

OPIS

Nick Gentry na glasu je kao najvještiji ljubavnik u čitavoj Engleskoj. Poznat je po rješavanju osjetljivih situacija pa dobiva zadatak pronaći gospođicu Charlotte Howard. Vjeruje da će ga lako obaviti – ali tada upoznaje ženu o kojoj je riječ. Umjesto svojeglave žene pronalazi ženu u neizlaznoj situaciji, u bijegu od muškarca koji bi joj uništio dušu. Stoga joj Nick, šokantno, nudi posve drugačiji prijedlog – koji još nikada nije ponudio: traži od nje da mu postane suprugom. No, ubrzo otkriva da Charlottino tijelo lako može osvojiti, ali da će osvajanje njezine ljubavi iziskivati mnogo više od strasti.

Želite li pročitati knjigu?Vrijedna svake cijene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kleypas, Lisa. Čitati Vrijedna svake cijene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE