Ljubavnik gospođice Sophije

Ljubavnik gospođice Sophije - Kleypas, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...IK GOSPOĐICE SOPHIJE još je jedna dirljiva i strastvena priča iz pera Lise Kleypas, kraljice ljubavnih romana ... 45 Download ideas | good romance books, pdf books reading, lagao ... ... Ljubavnik gospođice Sophije - Knjige - Mozaik knjiga ... IK GOSPOĐICE SOPHIJE još je jedna dirljiva i strastvena priča iz pera Lise Kleypas, kraljice ljubavnih romana. Nakon bestselera Moj anđeo čuvar, Ljubavnik gospođice Sophije drugi je roman... Ljubavnik gospođice Sophije book. Read 857 reviews from the world's largest community for readers. Može li gospođica Sophia zavesti najpoželjnijeg muškar... Njezin ljubavnik bio je plavokos....

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavnik gospođice Sophije.pdf

OPIS

Lady Sophia Sydney spremna je na sve kako bi zavela neuhvatljivog mirovnog suca, Rossa Cannona. Cilj joj je izvrgnuti ga ruglu i primorati ga na povlačenje s položaja. Kako bi to postigla, prije svega će morati steći njegovo povjerenje. Iz tog razloga, nagovorit će ga da ju zaposli kao pomoćnicu. No uspjet će joj uvući se i u njegov dom, te tako najzad postati dijelom njegove privatne i poslovne svakodnevice. Za razumnog i staloženog Rossa Cannona, to je početak pakla. Razdiran žudnjom, dane će provoditi u razmišljanju o njoj, a noći u nemirnom snu – kad mu uopće uspije zaspati prije zore. A ona? Bila je svjesna da ga je privukla i da se zaljubio u nju. To je bilo upravo ono što je htjela, no nažalost, nije računala s mogućnošću da bi se i ona mogla zaljubiti u njega. A još manje da bi ju mogao zaprositi.

Želite li pročitati knjigu?Ljubavnik gospođice Sophije u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kleypas, Lisa. Čitati Ljubavnik gospođice Sophije Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE