Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta

Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta - Clare, Cassandra | Caritasspiritistcenter.org

...splatno preuzimanje knjiga u PDF-u na hrvatskom, srpskom jeziku ... Grad Palih Anđela (Shorty, Buco, Andrea Qubric) - скачать... ... . Rat smrtnika je završen i šesnaestogodišnja Clary Fray vratila se kući u New York, uzbuđena zbog svih mogućnosti pred njom. Izdaja. Osveta. U Gradu palih anđela, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika... Trileri i kriminalistički romani ⁄. Grad palih anđela : Instrumentarij smrtnika - knjiga četvrta ⁄. U Gradu palih anđela, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika, ulozi su viši nego ikad. Prijevod je djelo Mladena Kopjara, a naslovnica Kristine Musi ... Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta ... . Prijevod je djelo Mladena Kopjara, a naslovnica Kristine Musić. U Gradu palih anđela, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika, ulozi su viši nego ikad. Prijevod je djelo Ml...

INFORMACIJA

AUTOR
Clare, Cassandra
DIMENZIJA
2,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta.pdf

OPIS

“Povjerenje je opasno, a ljubav može sve uništiti. Zaronite u četvrti nastavak serijala Instrumentarij smrtnika, koji diljem svijeta već godinama ima status bestselera. -Entertainment weekly Rat smrtnika je završen i šesnaestogodišnja Clary Fray vratila se kući u New York, uzbuđena zbog svih mogućnosti pred njom. Uvježbavaju je da postane sjenolovka i nauči koristiti svoje jedinstvene moći. Majka joj se udaje za ljubav svoga života, Lukea. Donjosvjećani i sjenolovci napokon su sklopili mir. I, najvažnije – napokon može Jacea zvati svojim dečkom. No, sve ima svoju cijenu. Netko ubija sjenolovce koji su se bili udružili s Valentineom, i na taj način izaziva napetosti između donjosvjećana i sjenolovaca što bi moglo dovesti do još jednog krvavog rata. Simon, Claryn najbolji prijatelj, pritisnut vlastitim problemima, ne može joj pomoći. Majka mu je upravo saznala da je vampir i sad je beskućnik. Odjednom ga svi žele na svojoj strani – zajedno s moći prokletstva, Kainova biljega, koje mu uništava život. I ne preže ni pred čim da bi dobio ono što želi. Ni on sam svojim ponašanjem previše ne pomaže, viđajući se istovremeno s dvije prekrasne, ali i opasne djevojke – koje ne znaju jedna za drugu. Kad se, zatim, Jace bez objašnjenja počne povlačiti od Clary, ona je prisiljena uroniti u srce misterija čije će rješavanje otkriti njezinu najveću noćnu moru: pokrenula je strašan lanac događaja koji bi mogao dovesti do gubitka svih koje voli. Čak i Jacea. Ljubav. Krv. Izdaja. Osveta. U Gradu palih anđela, četvrtom nastavku serijala Instrumentarij smrtnika, ulozi su viši nego ikad. Prijevod je djelo Mladena Kopjara, a naslovnica Kristine Musić.

Želite li pročitati knjigu?Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Clare, Cassandra. Čitati Grad palih anđela: instrumentarij smrtnika, knjiga četvrta Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE