Ima vrijeme za sve

Ima vrijeme za sve - Knausgard, Karl Ove | Caritasspiritistcenter.org

...n roman "Ima vrijeme za sve" priča priču o povijesti anđela i to na posve nesvakidašnji način ... Osiguranik ima pravo na naknadu plaće za vrijeme privremene... | HZZO ... . Knjiga obuhvaća golemo vremensko razdoblje, zapravo cijelu povijest života na Ima vrijeme za sve roman je o odnosu ljudskog i božanskog, sveobuhvatna priča o čovjeku i životu na zemlji. ...more. 1 Sve ima svoje vrijeme. 11 On čini sve lijepo u svoje vrijeme. I svijet je on predao njihovu istražujućem duhu, ali da ne može čovjek djelo, što ga tvori Bog, dokučiti od početka do svršetka. 12 Spoznadoh: "Ništa bolje nema za njih, nego da se vesele i uživaju u životu. Osebujan roman ... Ima vrijeme za sve (ebook), Karl Ove Knausgard | bol.com ... . 12 Spoznadoh: "Ništa bolje nema za njih, nego da se vesele i uživaju u životu. Osebujan roman "Ima vrijeme za sve" priča priču o povijesti anđela i to na posve nesvakidašnji način. Knjiga obuhvaća golemo vremensko razdoblje, zapravo cijelu povijest života na zemlji, od predbiblijskih vrem...

INFORMACIJA

AUTOR
Knausgard, Karl Ove
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ima vrijeme za sve.pdf

OPIS

Jedanaestogodišnji dječak u 16. stoljeću u Italiji naiđe u šumi na mravinjak. Proučava ga i promatra kako mravi brzo popravljaju štetu koju im nanosi štapom. Kad ga napokon posve uništi, u trenutku osjeti tešku krivnju i sram, pobjegne od razorene mravlje nastambe i u mrkloj noći naiđe na dva anđela… Tako započinje Antinousov životni projekt – potraga za anđelima i za saznanjima o njima. Zacrtavajući asocijativni okvir naslovom preuzetim iz biblijskih Mudrosnih knjiga, roman kombinira nekoliko pripovijednih linija i balansira između reinterpretacije priča iz različitih tradicija o anđelima kao bićima koja posreduju i povezuju božansko s ljudskim s jedne, te esejiziranog razmatranja povijesti božanskog u filozofiji zapada s druge strane. U izvorniku objavljen 2004. godine, to je autorov drugi roman i osobni mu favorit od svega što je do sada napisao, iako je planetarni uspjeh postigao šestoknjižjem “Moja borba”.

Želite li pročitati knjigu?Ima vrijeme za sve u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Knausgard, Karl Ove. Čitati Ima vrijeme za sve Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE