Crvendać

Crvendać - Nesbo, Jo | Caritasspiritistcenter.org

...ać je mala ptica vrapčarka iz porodica muharica ... Crvendać, sanjati crvendaća, san o crvendaću - Sanjarica.hr ... .. Opis. Crvendać je mala ptica, veličine vrapca, dužine oko 15 cm. S gornje strane (leđa, rep i krilo) je maslinasto-sive boje, dok su grlo i grudi kao čelo i glava sa strane žutocrvene boje, odakle mu i potiče ime.Trbuh je bijele boje. Ovako su obojeni mužjak i ženka, dok su mladunci neupadljive tamne boje. Crvendać je mala ptica, veličine vrapca, dužine oko 15 cm. Odrasle jedinke su s gornje strane (leđa, rep ... Crvendać - Dobrodošli na službene stranice Hrvatske ... ... . Odrasle jedinke su s gornje strane (leđa, rep i krila) maslinasto-sive boje, dok su im grlo, grudi i glava žutocrvene boje, odakle im i potiče ime. Trbuh j...

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Crvendać.pdf

OPIS

Detektiv Harry Hole prolazi kroz teško razdoblje – nakon neugodnog diplomatskog incidenta premješten je na novu obavještajnu dužnost. Uskoro otkriva da je u zemlju prokrijumčarena rijetka velikokalibarska puška kakvom se često služe atentatori… Kada bivši nacist bude pronađen mrtav, Harry će posumnjati na povezanost ova dva događaja. Tijekom istrage broj ubijenih naglo raste i ubrzo postaje jasno kako ubojica slijedi svoj vlastiti smisao za pravdu. Tko je on i kakva je veza s događajima od prije pedeset godina?

Želite li pročitati knjigu?Crvendać u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Nesbo, Jo. Čitati Crvendać Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE