Guinnessova knjiga rekorda 2017

Guinnessova knjiga rekorda 2017 - Glenday, Craig (ur.) | Caritasspiritistcenter.org

...ova knjiga rekordov 2017 je luč sveta ugledala minuli teden ... Guinessova knjiga rekorda ... . Rekorda Mariborčanke sta povezana s kolesarjenjem na statičnem kolesu. In sicer gre za največ prevoženih kilometrov v 12 urah 348 kilometrov in v eni uri 35,3 prevoženih kilometrov. Prodajem novu i nečitanu Guinnessovu knjigu rekorda 2017.godine. Knjiga je u perfektnome stanju, bez posveta i oštećenja bilo koje vrste, što se može i vidjeti na brojnim slikama. Knjigu šaljem tiskom ili poštom nakon uplate na račun. ... Knjiga Ginisova knjiga rekorda 2017 | Knjizara Sigma ... . Knjigu šaljem tiskom ili poštom nakon uplate na račun. Poštarina se plaća dodatno i iznosi 20kn za tisak ili 30kn za poštu što... Guinnesova knjig...

INFORMACIJA

AUTOR
Glenday, Craig (ur.)
DIMENZIJA
7,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Guinnessova knjiga rekorda 2017.pdf

OPIS

GUINNESS WORLD RECORDS (GWR) je globalno tijelo koje svake godine objavljuje svjetska postignuća u obaranjima rekorda. Prvo izdanje knjige iz 1955. prodano je u više od 136 milijuna primjeraka na više od 20 jezika i u više od 100 zemalja. Ispunjen s više od tisuću nikad viđenih rekorda, GUINNESS WORLD RECORDS 2017 nastavlja rasvjetljivati djeci i odraslima svijet postignuća, informirati, zabavljati i inspirirati. Knjiga uključuje specijalni prilog o svemiru i ekskluzivne razgovore s astronautima dr. Buzzom Aldrinom i Chrisom Hadfieldom. “Došli smo do kraja Zemlje – i puno dalje! – kako bismo istražili najnovije rekorde. Kao i uvijek, ovdje ima za svakoga ponešto, od svemirskih putovanja, planetarne znanosti i životinjskog kraljevstva do izvanrednih ljudskih tijela, spektakularnih kućnih ljubimaca i superlativnih najvažnijih sportskih događaja iz prošle godine. Štoviše, čitatelj će se moći okušati u pokušaju obaranja rekorda u poglavlju ‘Pokušaj ovo doma’“, Craig Glenday, Glavni urednik Guinness World Recordsa. Poglavlje „Pokušaj ovo doma“ posve je novo interaktivno poglavlje koje sadrži rekorde koji se lako mogu probati oboriti u vlastitom domu, koristeći kućanske predmete. Svejedno je pokušavate li oboriti rekorde u svojoj kuhinji, dvorištu, spavaćoj sobi ili teretani, ovo je zabava za cijelu obitelj!

Želite li pročitati knjigu?Guinnessova knjiga rekorda 2017 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Glenday, Craig (ur.). Čitati Guinnessova knjiga rekorda 2017 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE