Ottolina i Žuta Mačka

Ottolina i Žuta Mačka - Riddell, Chris | Caritasspiritistcenter.org

...ddell. Ottolina i žuta mačka. Cijena: 49,90 kn ... Preporuke za čitanje s Dječjeg odjela | Gradska knjižnica "Ivan Goran..." ... . Jesu li ta dva događaja povezana i mogu li Ottolina i g. Munroe smisliti pametni plan kako bi uhvatili krivce, a psiće vratili ucviljenim vlasnicima? Chris Riddell, Ottolina i Žuta Mačka, meki uvez. Izdavač: Profil knjiga d.o.o. Broj stranica: 176. Ottolina je znatiželjna i ljupka djevočica koja živi u otmjenom stanu u neboderu Paprenki u Velegradu zajedno s neobičnim dlakavim i šutljivim stvorenjem g. Munroeom ... Ottolina i žuta mačka / Planetopija - knjižara za duh, um i tijelo ... . Munroeom...

INFORMACIJA

AUTOR
Riddell, Chris
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ottolina i Žuta Mačka.pdf

OPIS

Upoznajte Ottolinu i njezina najboljeg prijatelja g. Munroea. Oni su znatiželjan i domišljat par koji voli odgonetavati zbunjujuće zagonetke. U Velegradu se odvija niz smionih i zastrašujućih pljački, a istovremeno dragocjeni psići nestaju po cijelome gradu. Jesu li ta dva događaja povezana i mogu li Ottolina i g. Munroe smisliti pametni plan kako bi uhvatili krivce, a psiće vratili ucviljenim vlasnicima?

Želite li pročitati knjigu?Ottolina i Žuta Mačka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Riddell, Chris. Čitati Ottolina i Žuta Mačka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE