Moraš donijeti šešir

Moraš donijeti šešir - Hindley, Kate | Caritasspiritistcenter.org

...donijeti šešir. Ova slikovnica privukla me na prvu ... Mališani i roditelji uživali su u interpretaciji slikovnice Moraš donijeti... ... ... Simon Philip: Moraš donijeti šešir ... donijeti šešir. Ova slikovnica privukla me na prvu. Za početak i se jako dopala ilustracija naslovnice, a onda kada sam pročitala o čemu se radi pomislila sam „jedva čekam da je se dokopam". Moraš donijeti šešir book. Read 74 reviews from the world's largest community for readers. Start by marking "Moraš donijeti šešir" as Want to Read Moraš donijeti šešir. 49,00 kn. Dostupnost je promjenji...

INFORMACIJA

AUTOR
Hindley, Kate
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moraš donijeti šešir.pdf

OPIS

Komična slikovnica u kojoj je naš mali junak pozvan na zabavu. Ali ne bilo kakvu! Na najveću, najdobriju, najšeširastiju zabavu svih vremena! Može povesti koga god želi, ali obavezno neizostavno svakako mora donijeti šešir. No kad se pojavio s majmunom koji ima šešir, na ulazu su se pojavila neka nova pravila. Ova preslatka slikovnica oduševit će djecu i odrasle svojim neočekivanim zapletom i urnebesnim završetkom.

Želite li pročitati knjigu?Moraš donijeti šešir u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hindley, Kate. Čitati Moraš donijeti šešir Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE