Imagimorfija – bojanka za odrasle

Imagimorfija – bojanka za odrasle - Rosanes, Kerby | Caritasspiritistcenter.org

...imorfija bojanka za odrasle Prodajem bojanku za odrasle Imagimorfija Prekrasni crteži ... Dobra knjiga - Genije u meni - afirmativna bojanka za odrasle... ... . Prodajem bojanku za odrasle Imagimorfija Prekrasni crteži umjetnika Kerbya Rosanesa Odlična za ljetnu relaksaciju :) Obojene su samo dvije stranice, inače kao nova Originalna cijena je 60 kn, a... Neprevaziđene mudrosti autorke Florens Skovel Šin, ulepšane maestralnim mandalama za bojenje, nadahnuće vas i probuditi kreativnog genija u vama. Um telo I duh. GENIJE U MENI Afirmativna bojanka za odrasle. See more of Bojanka za ... Bojanka Za Odrasle - скачать музыку бесплатно - 2022 ... . Um telo I duh. GENIJE U MENI Afirmativna bojanka za odrasle. See more of Bojanka za odrasle- Kreativna Antistres Terapija on Facebook. Bojanka za odrasle. Bojanke pomažu da se oslobodimo stresa, kao i da bolje spavamo. Blagotvorno dejstvo ovog hobija je potvrđeno, a tome u prilog govori iskustvo Francu...

INFORMACIJA

AUTOR
Rosanes, Kerby
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Imagimorfija – bojanka za odrasle.pdf

OPIS

Zakoračite u čudnovat i prekrasan svijet umjetnika Kerbyja Rosanesa, gdje se bića i predmeti preobražavaju u prizore protkane mnogobrojnim detaljima i črčkarijama koje će vas oduševiti. Imagimorfija je neobična i luckasta bojanka, crtanka i potraga za čudnovatim bićima i predmetima kakvu do sada niste vidjeli! Zadubite se u ekstremno detaljan svijet črčkarija gdje se čudnovata bića, predmeti i krajolici preobražavaju i stapaju u zadivljujuće prizore. Ilustracije prepune detalja izrađene su ručno, finim, tankim flomasterima, a na vama je da ih obojite kako god poželite. Širom otvorite oči kako vam ne bi promaknuli neobični predmeti i bića razasuti po stranicama ove knjige. Na kraju bojanke nalazi se popis skrivenog blaga koje je potrebno pronaći (a tamo možete zaviriti i u rješenja). Animorfija i Imagimorfija su trenutačno jedne od najtraženijih i najpopularnijih bojanki za djecu i odrasle. Nakon Animorfije koja je objavljena je u više od 30 zemalja, te Imagimorfije koja ju slijedi stopu, autor već kreira neobične radove za novu bojanku pod nazivom Mythomorphia.

Želite li pročitati knjigu?Imagimorfija – bojanka za odrasle u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rosanes, Kerby. Čitati Imagimorfija – bojanka za odrasle Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE