Djeca su iz raja

Djeca su iz raja - Gray dr, John | Caritasspiritistcenter.org

... Kralj [email protected] 00385 97 7967 039 Za tretmane Theta healing, savjetovanje, molitve oslobodenja ... Dr. John Gray: Muškarci su s Marsa žene su s Venere djeca su iz raja ... ... Ocitanje da li ste pod bilo kakvim... Djeca su iz raja, poručuje John Gray, i imaju urođene sve osobine koji su im potrebne za odrastanje, a roditeljska dužnost je samo ih podupirati. itajui knjigu Deca su iz raja nauiete praktine naine da osavremenite roditeljske vetine. Neete nauiti samo ta nije delotvorno, ve i ta daje dobre rezultate. Muškarci su s Marsa, Žene su s Venere, djeca su iz raja Težina 506 g Format 15 23 cm Autor John Gray ... Muškarci su s Marsa - Žene su s Venere - Djeca su iz raja autora... ... . Muškarci su s Marsa, Žene su s Venere, djeca su iz raja Težina 506 g Format 15 23 cm Autor John Gray Izdavač Algoritam Mjesto izdanja Zagreb Godina 2016... SU IZ RAJA Nakon analize muško-ženskih odnosa, John...

INFORMACIJA

AUTOR
Gray dr, John
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca su iz raja.pdf

OPIS

Muškarci su s Marsa, žene su s Venere: djeca su iz rajaNakon analize muško-ženskih odnosa, John Gray, autor bestselera Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, predstavlja vam potpuno nov pristup ulozi roditelja, koji će vam dopustiti da svojoj djeci date slobodu, a ujedno ih usmjerite u najboljem pravcu i potaknete ih da izraze svoje istinske želje i zahtjeve. Dopustite im da budu drugačiji, da pogriješe, ali i da sami isprave svoje pogreške i ujedno nauče iz njih, naučite ih da uvijek žele više i bolje, ali da ujedno budu zadovoljni onim što imaju. Djeca su iz raja, poručuje John Gray, i imaju urođene sve osobine koji su im potrebne za odrastanje, a roditeljska dužnost je samo ih podupirati. Slobodni zapadni svijet prolazi krizu odgoja djece. Gotovo svi današnji roditelji preispituju stare i nove odgojne metode. Čini se da ništa ne djeluje, a problemi naše djece i dalje rastu. Kako bi se uspješno borili s promjenama u društvu, roditelji moraju promijeniti pristup odgoju djece. Za roditelje koji propitkuju svoje odgojne metode, za one koji su uvjereni da baš sve rade ispravno, za roditelje male djece ili tinejdžera – Djeca su iz raja – nezaobilazno je štivo za one koji žele pomoći svojoj djeci i pružiti im istinsku potporu. Ova knjiga opsežno i praktično pristupa odgoju djece, na način koji je djelotvoran za svaku dob, za novorođenčad, malu djecu, školarce i tinejdžere.

Želite li pročitati knjigu?Djeca su iz raja u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gray dr, John. Čitati Djeca su iz raja Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE