Odredište pakao

Odredište pakao - Child, Lee | Caritasspiritistcenter.org

...te pakao - Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu ... Contact Support | Pdf books reading, Pdf books download, Pdf books ... . U jednom je trenu pritekao u pomoć mladoj ženi koja je pala... Odredište pakao book. Read 5,015 reviews from the world's largest community for readers. Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu. Odredište pakao je odlična knjiga autora Lee Child. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez uvez. Pročitajte više. II►Odredište pakao Lee Child. Odredište pakao. Cijena. 15 k ... ODREDIŠTE PAKAO - Mojaknjiga Katarina Zrinski ... . II►Odredište pakao Lee Child. Odredište pakao. Cijena. 15 k...

INFORMACIJA

AUTOR
Child, Lee
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Odredište pakao.pdf

OPIS

Jack Reacher se zatekao u krivo vrijeme na krivome mjestu. U jednom je trenu pritekao u pomoć mladoj ženi koja je pala na izlazu iz kemijske čistionice usred Chicaga, a već u drugom našao se u ulozi taoca u nepoznatom kombiju s nepoznatim otmičarima na putu u pakao. Cilj otmičara bila je žena po imenu Holly, agentica FBI-a i kći načelnika glavnog stožera. Pa ipak, igrom slučaja, jedino je Reacher bio u stanju spriječiti složen i smrtonosan plan otmičara… Realistična priča od koje prolaze srsi.

Želite li pročitati knjigu?Odredište pakao u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Child, Lee. Čitati Odredište pakao Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE