Moj anđeo čuvar

Moj anđeo čuvar - Kleypas, Lisa | Caritasspiritistcenter.org

...eo Čuvar. 3,235 likes · 449 talking about this ... Moj anđeo čuvar ... . Moj Anđeo Čuvar. September 6 at 7:55 PM ·. Dragi anđeli, molim vas da uvijek blagoslovite i vodite moj životni put, za najviše dobro svih. Vaš Anđeo čuvar dar je koji je Bog stvorio za vas. tvoj anđeo čuvar to je dar koji je Bog stvorio za vas. Možda nisu vidljivi jer se smatraju nadnaravnim entitetom ili nas ne kontaktiraju izravno, ali... — Moj Bože — uzdahnuo je Grant. Jednom s ... Moj anđeo čuvar by draganadjurd - Issuu ... ... — Moj Bože — uzdahnuo je Grant. Jednom se zakle...

INFORMACIJA

AUTOR
Kleypas, Lisa
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moj anđeo čuvar.pdf

OPIS

Nevjerojatno lijepa mlada žena probudi se u strančevu krevetu, izbavljena iz ledenih dubina rijeke Temze, posve bez pamćenja. Doznavši da se zove Vivien Rose Duvall i da je jedna od najskandaloznijih londonskih ljepotica, nađe se pod zaštitom tajanstvenoga, šarmantnoga Granta Morgana. Njezin je život u njegovim rukama. Duboko u srcu, zna da su je zamijenili za nekoga drugoga. On je bio jedini muškarac kojem je vjerovala. Kao jedan od londonskih najpoželjnijih i najneuhvatljivijih muškaraca, Grant Morgan čovjek je koji poznaje sve tipove žena. Ali ova koja se nalazi u njegovim rukama čini se tako nevinom i ranjivom da ga je potpuno očarala. Dok njegova ljubav prema tajanstvenoj ljepotici raste, odlučan je otkriti tajne njezine prošlosti i doznati istinu – bez obzira na sve.

Želite li pročitati knjigu?Moj anđeo čuvar u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kleypas, Lisa. Čitati Moj anđeo čuvar Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE