Ona između nas

Ona između nas - Hendricks, Greer | Caritasspiritistcenter.org

...Hendricks i Sarah Pekkanen koautorice su bestselera New York Timesa Ona između nas, a Skrivene namjere njihov je drugi zajednički roman ... Greer Hendricks i Sarah Pekkanen: Ona između nas ... . Greer Hendricks radila je kao urednica i potpredsjednica u izdavačkoj kući Simon&Schuster, a danas živi u New Yorku sa suprugom i dvoje djece. ISBN: 9789533437798 Izdavač: Znanje d.o.o. Područje: Proza Uvez: Meki uvez SKU: VBZ-9794562 Kategorija: Proza Oznake: psihološki triler, triler Jezik: Hrvatski Biblioteka: Znanje d.o.o. Godina izdanja: 2018 Format: 15*22,8 Broj stranica: 356. Ona između nas. Autor: Hendricks, Greer; Pekkanen, Sarah. 99,00 kn. Ali b ... Knjiga "Ona između nas" je sve ono što ... - Telegram.hr ... .o.o. Godina izdanja: 2018 Format: 15*22,8 Broj stranica: 356. Ona između nas. Autor: Hendricks, Greer; Pekkanen, Sarah. 99,00 kn. Ali bit ćete u zabludi. Stoga nemojte ništa ni pretpostavljati. Jednostavno čitajte između laži. Roman godine Ona između nas je psihološki triler s tisuću lica, koji će vas držati zalijepljenim za njegove stranice, katapultirajući vas u priču koja rasvjetljuje svaku stranu ljubavi, ...

INFORMACIJA

AUTOR
Hendricks, Greer
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ona između nas.pdf

OPIS

Dok budete čitali ovaj roman, vjerovat ćete da je to samo još jedna knjiga o ljubomornoj bivšoj ženi. Pomislit ćete da je ta bivša opsjednuta onom koja ju je zamijenila – mlađom ljepoticom koja se upravo priprema za vjenčanje s muškarcem kojeg obje vole. Pretpostavit ćete da je prva žena bila užasna i da se muž s pravom od nje rastao. Vjerovat ćete da shvaćate motive, prošlost i anatomiju ovog zamršenog ljubavnog trokuta. Ali bit ćete u zabludi. Stoga nemojte ništa ni pretpostavljati. Jednostavno čitajte između laži. Roman godine Ona između nas je psihološki triler s tisuću lica, koji će vas držati zalijepljenim za njegove stranice, katapultirajući vas u priču koja rasvjetljuje svaku stranu ljubavi, čak i ono što skrivamo od samih sebe. Jednako opsesivan kao i Djevojka u vlaku, roman je objavljen u Americi s prvom nakladom od 300.000 primjeraka, nadmašivši ubrzo svaki rekord prodaje i boravka na vrhu ljestvica. Izdavačka prava do sada su prodana u više od 30 zemalja, a filmska prava otkupio je Steven Spielberg.

Želite li pročitati knjigu?Ona između nas u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hendricks, Greer. Čitati Ona između nas Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE