Tibetanska knjiga o življenju i umiranju

Tibetanska knjiga o življenju i umiranju - Rinpoche, Sogyal | Caritasspiritistcenter.org

...ka knjiga o življenju i umiranju. Cijena: 109,00 kn ... TIBETANSKA KNJIGA ŽIVOTA I SMRTI - Sogjal Rinpoće | Knjižare... ... . U Tibetanskoj knjizi življenja i umiranja budistički učitelj meditacije i međunarodni govornik Sogyal Rinpoche, prikazuje zajedno, prvi puta, pradavnu mudrost Tibeta s modernim istraživanjem o smrti i umiranju, i o prirodi svemira. rabljeno. Opis oglasa. TIBETANSKA KNJIGA O ŽIVLJENJU I UMIRANJU Sogyal Rinpoche. Meke korice Cid-Nova d.o.o. 1998 godina 403 međunarodni govornik, Sogyal Rinpoche prikazuje zajedno, prvi puta, pradavnu mudrost Tibeta s modernim istraživanjem o smrti i umiranju, i o prirodi svemira. Med kitajsko zasedbo je odšel v izgnanstvo. Konč ... Tibetanska knjiga o življenju i umiranju - Sogyal Rinpoche - 50 kn ... . Med kitajsko zasedbo je odšel v izgnanstvo. Končal je visokošolski študij v Indiji in Angliji in za...

INFORMACIJA

AUTOR
Rinpoche, Sogyal
DIMENZIJA
8,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Tibetanska knjiga o življenju i umiranju.pdf

OPIS

U Tibetanskoj knjizi življenja i umiranja budistički učitelj meditacije i međunarodni govornik Sogyal Rinpoche, prikazuje zajedno, prvi puta, pradavnu mudrost Tibeta s modernim istraživanjem o smrti i umiranju, i o prirodi svemira. Rinpoche pokazuje kakva je nada u smrti: kako možemo otići izvan dosega našega straha od smrti i promjena, razotkriti što u nama nadživljuje smrt i što je postojano. Predstavlja jasan nadahnjujući i kompletan uvod u primjenu meditacije, u karmu i ponovno rođenje, i u kušnje i nagrade na duhovnom putu.

Želite li pročitati knjigu?Tibetanska knjiga o življenju i umiranju u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Rinpoche, Sogyal. Čitati Tibetanska knjiga o življenju i umiranju Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE