Pad anđela

Pad anđela - Ee, Susan | Caritasspiritistcenter.org

...ela 49,90 kn Prošlo je šest tjedana otkad su se anđeli apokalipse obrušili na svijet i ostavili za sobom opustošene gradove i uništenu civilizaciju ... Pad Anđela - CineStar TV Channels ... . Danju ulicama vladaju bande, a noću strah i praznovjerje. Kad jato anđela odleti s bespomoćnom curicom, njezina će sedamnaestogodišnja sestra Penryn učiniti bilo što da je vrati. Pad anđela. 2019 | 16+ | 2 h | Akcija i pustolovine. Agent tajne službe Mike Banning nađe se u unakrsnoj vatri i mora bježati kako bi preživio nakon što mu smjeste pokušaj atentata na predsjednika. U glavnim ulogama: Gerard Butler,Morgan Freeman,Nick Nolte. Pad anđela - Mike Banning kreće u utrku s vremenom kako bi očistio ime i zaštitio preds ... Pad anđela (Angel Has Fallen, 2019) - Film - MojTV.hr ... . U glavnim ulogama: Gerard Butler,Morgan Freeman,Nick Nolte. Pad anđela - Mike Banning kreće u utrku s vremenom kako bi očistio ime i zaštitio predsjednika - Pogledajte video i opis za film Pad anđela (Angel Has Fallen) Ovaj odlomak govor...

INFORMACIJA

AUTOR
Ee, Susan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Pad anđela.pdf

OPIS

Prošlo je šest tjedana otkad su se anđeli apokalipse obrušili na svijet i ostavili za sobom opustošene gradove i uništenu civilizaciju. Danju ulicama vladaju bande, a noću strah i praznovjerje. Kad jato anđela odleti s bespomoćnom curicom, njezina će sedamnaestogodišnja sestra Penryn učiniti bilo što da je vrati. Bilo što, uključujući tu i pogodbu s neprijateljem, anđelom. Raffe, ratnički anđeo, završio je ranjen i bez krila na cesti. Nakon stoljeća i stoljeća ratovanja, tijekom kojih se oslanjao sam na sebe, našao se u situaciji da ga spašava napola izgladnjela tinejdžerica. Zajedno, kreću na put prema utvrdi anđela kroz mračnu i poludjelu Kaliforniju. Ona će riskirati sve da spasi sestru, a on će se staviti na milost i nemilost najljućim neprijateljima kako bi ponovo mogao letjeti… Ako ste mislili da će vas dočekati samo još jedan roman za mlade, prevarili ste se! Ovo mračno, uzbudljivo i originalno štivo uvodi jednu od najjačih književnih junakinja u posljednje vrijeme, a objavljujemo ga uz upozorenje: čitat ćete cijele noći! Pad anđela bestseler je USA Todaya, a serijal Penryn i kraj vremena preveden je na više od dvadeset jezika.

Želite li pročitati knjigu?Pad anđela u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Ee, Susan. Čitati Pad anđela Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE