Nogomet za pet

Nogomet za pet - Polak, Sanja | Caritasspiritistcenter.org

... za pet uzbudljiva je zirka priča Sanje Polak koje će oduševiti mlade ljubitelje nogometa ... Traderie.com | Trade Pet Simulator X Items ... ... Knjiga Nogomet za pet Sanja Polak | Knjižara Znanje ... za pet uzbudljiva je zirka priča Sanje Polak koje će oduševiti mlade ljubitelje nogometa. Čitajte o zgodama i nezgodama petorice dječaka - Marka, Šime, Darka, Luke i Petra - prijatelja koji... Nogomet za pet je zbirka priča o petorici dječaka koji jako vole nogomet. Njihovom preradom nastaju razni proizvodi - od paste za zube s okusom mente do pamučnih m...

INFORMACIJA

AUTOR
Polak, Sanja
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nogomet za pet.pdf

OPIS

Ovo je zbirka priča o petorici dječaka koji jako vole nogomet. Mnogi dječaci vole nogomet. Ova je knjiga nastala kao odgovor na molbu dječaka iz mojega razreda koji su željeli baš knjigu o nogometu. Kako biste lakše i bolje pratili događaje, želim vas prije čitanja upoznati s dječacima s kojima ćete se družiti čitajući priče o nogometu za pet. To su Marko, Šime, Darko, Luka i Petar. Ugodno čitanje i druženje s nogometnim dečkima želi vam Sanja Polak.

Želite li pročitati knjigu?Nogomet za pet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Polak, Sanja. Čitati Nogomet za pet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE