Životinjska abeceda

Životinjska abeceda - Borovac, Ivanka | Caritasspiritistcenter.org

...IVOTINJSKA ABECEDA je duhovita, vesela i razigrana slikovnica uz koju će vaši mališani brzo i lako naučiti sva slova abecede ... Životinjska abeceda by Ivanka Borovac ... . Što sve klopa antilopa? Po čemu se bubamara razlikuje od bumbara? Životinjska abeceda- Što misliš o čemu je riječ? Knjigu pjesama Životinjska abeceda napisala je. Ivanka Borovac. ... Pjesma je prepisana uredno i. Životinjska abeceda- Što misliš o čemu je riječ? Knjigu pjesama Životinjska abeceda napisala je. Ivanka Borovac. ... Pjesma je prepisana ur ... Životinjska abeceda (Ivanka Borovac) - lektira, Melita Pek - Obrazac ... ... . Ivanka Borovac. ... Pjesma je prepisana ur...

INFORMACIJA

AUTOR
Borovac, Ivanka
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Životinjska abeceda.pdf

OPIS

ŠTO SVE KLOPA ANTILOPA? PO ČEMU SE BUBAMARA RAZLIKUJE OD BUMBARA? ZAŠTO LJAMA NIJE DAMA?KAKVA REBRA IMA ZEBRA?Neodoljiva ŽIVOTINJSKA ABECEDA vodi dijete kroz očaravajućisvijet životinja, od A do Ž, od antilope do žirafe. Ovdje će naći čak i životinju koja počinje slovom Đ! Uz vedre pjesmice i duhoviteilustracije s veseljem će učiti slova i upoznavati životinje.

Želite li pročitati knjigu?Životinjska abeceda u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Borovac, Ivanka. Čitati Životinjska abeceda Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE