Nauči poštivati prirodu uz kravicu Šaricu

Nauči poštivati prirodu uz kravicu Šaricu - Podesta, Veronica | Caritasspiritistcenter.org

...pis. Šarica je vesela i bezbrižna kravica, ali ne poštuje prirodu ... PDF Katalog Dvd Filmova ... . Gazi cvijeće i povrtnjake, ne zatvara slavinu i nikad ne razvrstava otpad. Dobrodušni kozlić Kiko odlučio joj je pomoći i na zabavan je način naučiti pravilnom ponašanju u prirodi. ŠARICA je vesela i bezbrižna kravica, ali baš ne mari za okoliš - gazi cvijeće, prolijeva vodu i ne razvrstava otpad..No uz dobrodušnog kozlića Kika naučit će se pravilno ponašati i poštivati prirodu. Slikovnica je pisana velikim tiskanim slovima ... Knjige za djecu ... Nauči Kako Da Poštuješ Prirodu Uz Kravicu Šaricu - Adrijen Hejmans ... . Slikovnica je pisana velikim tiskanim slovima ... Knjige za djecu i mlade. nauči poštivati priro...

INFORMACIJA

AUTOR
Podesta, Veronica
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Nauči poštivati prirodu uz kravicu Šaricu.pdf

OPIS

Šarica je vesela i bezbrižna kravica, ali ne poštuje prirodu. Gazi cvijeće i povrtnjake, ne zatvara slavinu i nikad ne razvrstava otpad.

Želite li pročitati knjigu?Nauči poštivati prirodu uz kravicu Šaricu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Podesta, Veronica. Čitati Nauči poštivati prirodu uz kravicu Šaricu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE