Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio)

Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio) - Todd, Anna | Caritasspiritistcenter.org

... svega - Zauvijek sretni 1 - Ljubavna veza Tesse i Hardina nikad nije bila jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim su se dosad suočili činio je njihovu strastvenu vezu sve snažnijom ... POSLIJE SVEGA - ZAUVIJEK SRETNI, 1. DIO - Anna Todd - PROFIL... ... . Kad otkriće iz prošlosti uzdrma Hardina do srži, a Tessa doživi tragediju, shvaćaju kako su... Poslije svega: Zauvijek sretni (prvi dio) peti je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je - s više od milijardu pregleda - postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju. Anna Todd. Poslije svega: Zauvijek sretni. (prvi dio) S engleskog prevela Andrea Marić. BalkanDownload. Za sve one koji su ... POSLIJE SVEGA: ZAUVIJEK SRETNI (prvi dio) ... . Anna Todd. Poslije svega: Zauvijek sretni. (prvi dio) S engleskog prevela Andrea Marić. BalkanDownload. Za sve one koji su...

INFORMACIJA

AUTOR
Todd, Anna
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio).pdf

OPIS

Imaju li Tessa i Hardin šansu za bajkoviti završetak? Peti nastavak serijala koji je očarao milijune! Ljubavna veza Tesse i Hardina nikad nije bila jednostavna ni u ružičastim tonovima, ali svaki izazov s kojim su se dosad suočili činio je njihovu strastvenu vezu sve snažnijom. Kad otkriće iz prošlosti uzdrma Hardina do srži, a Tessa doživi tragediju, shvaćaju kako su neki izazovi i za njih nesavladivi. Kako se doznaju šokantne istine o njihovim obiteljima, postaje sve jasnije koliko su se promijenili od početka veze, ali i da baš i nisu toliko različiti. Tessa više nije slatka, jednostavna dobrica kakva je bila kad je upoznala Hardina, baš kao što ni on nije više okrutni, hiroviti mladić koji ju je oborio s nogu. Tessa shvaća buru ispod njegove hladnokrvne površine i zna da je ona jedina koja je može smiriti. Problem je u tome što Hardin, zbog svega što mu se događa, sve snažnije gura Tessu, ali i sve ostale, od sebe. Tessa više nije tako sigurna može li ga uistinu spasiti bez žrtvovanja same sebe. Odbija otići bez borbe. Samo za koga se bori? Poslije svega: Zauvijek sretni (prvi dio) peti je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju. Ovaj iznimno uspješan serijal objavljuje se u 27 zemalja svijeta, a filmsku ekranizaciju romana producirat će Paramount Pictures.

Želite li pročitati knjigu?Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio) u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Todd, Anna. Čitati Poslije svega: Zauvijek sretni (1. dio) Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE