Zašto on to radi?

Zašto on to radi? - Bancroft, Lundy | Caritasspiritistcenter.org

...rom our 24/7 hands-on support. Road tax. Yes, there is no charge for EVs, including congestion zone registration ... Sanja Sarnavka: Mi smo još uvijek patrijarhalno društvo ... . 1000 miles per month. This is real-world mileage, and you can always add more as a bolt-on. Zašto on to radi? jedinstveni je prirucnik koji odgovora na temeljna pitanja o razlicitim oblicima partnerskog nasilja i nasilja u vezi: Što je zlostavljanje I kako ga prepoznati? Tipovi zlostavljaca. „Zašto on to radi?" jedinstveni je priručnik koji odgovora na temeljna pitanja o različitim oblicima part ... Zašto on to radi? - Sretna mama ... . „Zašto on to radi?" jedinstveni je priručnik koji odgovora na temeljna pitanja o različitim oblicima partnerskog nasilja i nasilja u vezi: Što Sanja Sarnavka naglasila je da je objavljivanje knjige Lundyja Bancrofta Zašto on to radi? izuzetno važan događaj jer se njome po prvi put u nas čitateljstvu nudi... Zašto on to...

INFORMACIJA

AUTOR
Bancroft, Lundy
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zašto on to radi?.pdf

OPIS

Zašto on to radi? jedinstveni je priručnik koji odgovora na temeljna pitanja o različitim oblicima partnerskog nasilja i nasilja u vezi: ŠTO JE ZLOSTAVLJANJE I KAKO GA PREPOZNATI? TIPOVI ZLOSTAVLJAČA ZLOSTAVLJAČI I OVISNOSTI TRAUMATSKO ZBLIŽAVANJE I OVISNOST O VEZI SA ZLOSTAVLJAČEM MOGUĆNOSTI PROMJENE ZLOSTAVLJAČKOG MENTALITETA KAKO PREKINUTI VEZU SA ZLOSTAVLJAČEM?IZ PREDGOVORA KNJIZI (napisala Sanja Sarnavka): »Objavljivanje knjige Lundyja Bancrofta Zašto on to radi? izuzetno je važan događaj jer se njome po prvi put u nas čitateljstvu nudi ozbiljna analiza psihe zlostavljača. Djelo je stručnjaka, pritom muškarca, što nije nimalo nevažno, koji je uobličio i sažeo svoje dugogodišnje praktično iskustvo rada s muškarcima zlostavljačima u tekst kojim želi spriječiti početak ozbiljnog nasilja ili nastavljanje života u nasilju… i to u ime idilične slike obitelji koju nazivamo temeljem svakog društva a slikamo djeci od njihova rođenja ružičastom bojom. A mnogima se prava boja života u obitelji kreće od sive do posve crne. Ova knjiga u tome nam uvelike može pomoći.« – Sanja Sarnavka, B.a.B.e.Lundy Bancroft američki je autor koji se više od petnaest godina bavi zlostavljanjem u partnerskim odnosima i obiteljskim nasiljem. Na tu temu napisao je nekoliko knjiga i brojne znanstvene radove u stručnim časopisima. Godinama je bio suvoditelj prvog nacionalnog programa za rad sa zlostavljačima. Danas sudjeluje u programima edukacije i osposobljavanja državnih i pravosudnih tijela s ciljem prevencije i zaustavljanja nasilja te pomoći žrtvama zlostavljanja.

Želite li pročitati knjigu?Zašto on to radi? u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Bancroft, Lundy. Čitati Zašto on to radi? Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE