Tom Gates – Moj savršeni svijet

Tom Gates – Moj savršeni svijet - Pichon, Liz | Caritasspiritistcenter.org

...znači svaki doprinos ( 50,100 din. Ili 1,2 EU, koliko možete) ... Knjiga Tom Gates - Moj savršeni svijet, 1. knjiga Liz... | Knjižara Znanje ... . Ako ste voljni da donirate, pišite na [email protected]! Hvala i za to i za sub! 15 мар. 2021 г. ... „Bog je poslao Sina na svijet da se svijet spasi po njemu." „Kao što je Mojsije podigao zmiju u pustinji, tako ima. FIRM RETREAT by Edge International. InternationalReview. S p r I n g. 2 0 0 7. talking with pete kalis of k&L gates. Start by marking "Tom Gates: Moj savršeni svijet (Tom Gates, ... Tom Gates: Moj savršeni svijet (Tom Gates, #1) by Liz Pichon ... . Start by marking "Tom Gates: Moj savršeni svijet (Tom Gates, #1)" as Want to Read Tom Gates is the master of excuses for late homework: dog attacks; spilt water; and, lightning. Tom's exercise bo...

INFORMACIJA

AUTOR
Pichon, Liz
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Tom Gates – Moj savršeni svijet.pdf

OPIS

Prvi nastavak megapopularnog serijala o Tomu Gatesu, britanske spisateljice i ilustratorice Liz Pichon, oduševio je mlade čitatelje i njihove roditelje diljem svijeta. Vrlo uspješan i nagrađivan serijal, preveden na 40 jezika i prodan u više od milijun primjeraka samo u Velikoj Britaniji, a svojim će humorom i superzabavnim crtežima osvojiti sve ljubitelje Gregovog dnevnika, ali i onu djecu, pogotovo dječake, kojima čitanje ne spada u omiljene aktivnosti. Tom Gates ide u 5. razred i u svoj dnevnik bilježi sve zgode i nezgode koje mu se svakodnevno zbivaju kod kuće i u školi. Sve svoje zapise uvijek ilustrira crtežima koji nisu uvijek zabavni njegovim profesorima. Tom voli glazbu, njegov najdraži bend su 3FACE, ali ima i svoj bend Psi Zombiji s najboljim prijateljem Derekom. Obožava jesti karamel-vafle i izvoditi sitne podvale svojoj starijoj sestri Deliji za koju je napisao i prvi hit Delija je munjena. Liz Pichon je zasad objavila osam od planiranih deset nastavaka serijala. Iznimnoj popularnosti dale su doprinos i prestižne nagrade: Roald Dahl nagrada za najsmješniju dječju knjigu, nagrada Waterstone””s za dječju knjigu godine i Red House Award za najbolju knjigu za mlade čitatelje.

Želite li pročitati knjigu?Tom Gates – Moj savršeni svijet u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Pichon, Liz. Čitati Tom Gates – Moj savršeni svijet Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE