Dresura psa

Dresura psa - Parry, Patsy | Caritasspiritistcenter.org

... Vas kako dresirati psa? Saznajte kako naučiti psa trikove i korisne navike ... DRESURA PSA, KOLIKO TRAJE I ŠTA TREBA DA... | Mondo.Me Prod ... ... DRESURA PSA-PRVE NAREDBE - Moj pas | Centar za obuku pasa ... Vas kako dresirati psa? Saznajte kako naučiti psa trikove i korisne navike... Kako Dresirati Psa Da Vrši Nuždu U 5 Koraka? Dresura Pasa. Dresura pasa, odnosno obuka pasa, treba za vas i vašeg psa da bude vesela igra s kojom će se graditi odnos, poštovanje psa prema vodiču i graditi kako vaše znanje tako i znanje vašeg omiljenog... Složenija dresura pasa je učenje posebnih veština kao što su priprema za izložbe pasa, obuka za psa Dresura treba da bude prijatna i zabavna u svakom trenutku i p...

INFORMACIJA

AUTOR
Parry, Patsy
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Dresura psa.pdf

OPIS

Dresura psa uključuje stručni savjet o svim najvažnijim metodama dresure psa, od trenutka kad vaše štene stigne u vaš dom, preko adolescencije pa sve dok ne odraste. Pruža uspješna rješenja za svakodnevne probleme u kućanstvu, kao što su grizenje, žvakanje, kopanje, naskakanje, lajanje, krađa hrane, moljakanje za stolom i traženje pažnje.

Želite li pročitati knjigu?Dresura psa u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Parry, Patsy. Čitati Dresura psa Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE