Prutimir

Prutimir - Donaldson, Schaffler | Caritasspiritistcenter.org

...r nije običan prut. On je gospodin Prutimir ... Super poklon za najmlađe! Didaktičke... - Knjižara Dominović | Facebook ... . Živi u stablu sa svojom ženom i troje djece. Prut običan nisam, već gospodin Prutimir! PRUTIMIR - to stvarno ime je moje. "Prutimir živi u stablu, stablu obitelji svoje. Tu još je gospođa Prutić, i djece njihovo troje." Još jedna zabavna i duhovita priča popularne britanske spisateljice Julie Donaldson o Prutimiru... Prutimir je cijelu noć pomagao Djedu Mrazu u raznošenju poklona. Kad su bili gotovi, Djedove saonice stigle ... Prutimir - DJECO, LAKU NOĆ! slikovnice ... . Kad su bili gotovi, Djedove saonice stigle su do stabla Prutimirove obitelji. I obitelj Pru...

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Schaffler
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Prutimir.pdf

OPIS

Još jedna zabavna i duhovita priča popularne britanske spisateljice Julie Donaldson o Prutimiru, neobičnom liku koji će se naći u središtu mnogih nepredvidljivih i opasnih situacija, koje će ga naposljetku odvesti daleko od doma i obitelji. Prutimir je dirljiva priča koja govori o nestanku bliske osobe, s kojim se mogu poistovjetiti i djeca i odrasli. Priča završava sretno za Prutimira i njegovu obitelj i to u najljepšem mogućem trenutku – na sam Božić. Autorica nam na kraju priče poručuje, da nas život može iznenaditi u svakom trenutku i da možemo prebroditi životne poteškoće, samo ako dovoljno vjerujemo u sebe.

Želite li pročitati knjigu?Prutimir u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Donaldson, Schaffler. Čitati Prutimir Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE