Šećerko i Jednoroga

Šećerko i Jednoroga - Donaldson, Julija | Caritasspiritistcenter.org

...arobna Jednoroga kaže - nema problema! - i Vesela Jednoroga je tu da pomogne! No, kako naš Šećerko isprobava sve moguće konjske poslove i uloge, sve je manje zadovoljan, a ne zna zašto… Šećerko i Jednoróga ... Cijepljenje protiv COVID-19 u Zagrebu: Velesajam, Rockefellerova... ... ... Hoću knjigu - Društvo čarobnih jednoroga ... arobna Jednoroga kaže - nema problema! - i Vesela Jednoroga je tu da pomogne! No, kako naš Šećerko isprobava sve moguće konjske poslove i uloge, sve je manje zadovoljan, a ne zna zašto… Šećerko i Jednoróga. Tekstualna građa, tiskana. Šećerko je drveni konjić za ljuljanje koji u dječjoj sobici mašta o vanjskome svijetu. Šećerko i Jednoroga je djelo autora Julia Don...

INFORMACIJA

AUTOR
Donaldson, Julija
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Šećerko i Jednoroga.pdf

OPIS

Šećerko je drveni konjić za ljuljanje koji u dječjoj sobici mašta o vanjskome svijetu. Prepun je želja i snova koje mu jednoga dana uz malo čarolije odluči ispuniti snježno bijela Jednoróga. No Šećerkovo početno oduševljenje trkaćom stazom i glamuroznim nastupima u cirkusu brzo nestaje. Shvaća da nije ni približno sretan kao kad se povazdan veselo igrao s djecom.

Želite li pročitati knjigu?Šećerko i Jednoroga u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Donaldson, Julija. Čitati Šećerko i Jednoroga Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE