Vrijeme je za priču

Vrijeme je za priču

...e je za... Saznajte u videu A ja ću samo reći - tako je to kad te krene ... emocionalna inteligencija by Ana 115 ... ...Uživajte u VIDEU, DIJELITE video, kliknite LIKE i PRETPLATITE se na... Vrijeme je za priču. 89 likes. Čarolije bajka polako blijede stoga čitajmo djeci knjige da nas slijede. Naučimo ih važnosti prijateljstva, ljubavi i... Vrijeme je za priču - Nemaš pojma Grizlijane. Vrijeme za priču. Bilo je to jedne davne noći. Vrijeme za priču: Priča o gradskom mišu IviciПодробнее. Pč ... [VIDEO] Vrijeme je za priču uz GISKO - "Hrkalo" ... . Vrijeme za priču: Priča o gradskom mišu IviciПодробнее. Pčele - Kako se neguje uhvaćen roj, a kako veštački?Подро...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme je za priču.pdf

OPIS

Deset slikovnica – deset priča U svakoj od ovih deset slikovnica naći ćeš zanimljivu priču o neobičnim junacima i s dražesnim ilustracijama, savršeno štivo za laku noć. Nakon uživanja u lijepoj i poučnoj priči, slikovnicu spremi u kutiju do ponovnog čitanja. Priče koje se nalaze u ovoj zbirci su Bok, Mjeseče dragi, Samo je jedan Ofucanko, Mala Medvjedica i leptiri, Vidra koja se voljela držati za ruke, Pas Morskić i veliko iznenađenje, Spavaj, psiću, Sreća malog Rakuna, Šišmišiš, Vjeverica ima puno posla i Za minutu, mama.

Želite li pročitati knjigu?Vrijeme je za priču u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Vrijeme je za priču Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE