Kako sam sebi biti najbolji prijatelj

Kako sam sebi biti najbolji prijatelj - Hauck, Paul | Caritasspiritistcenter.org

...koga prevela: Iva Jakolić. Škorpion 3. KAKO SAM SEBI BITI NAJBOLJI PRIJATELJ Doktor Paul Hauck, sada umirovljen, bio je stalni bolnički psiholog u Rock Islandu, u Illinoisu, u SAD-u ... "UHVATIM SAM SEBE KAKO SE FOLIRAM" Miloš Biković prvi put... ... . Član je Ame-ričkog psihološkog društva, te je držao predavanja o raznim aspektima psihologije. Najbolji prijatelj je netko kome treba povjeriti najdublje tajne, osoba na koju treba računati u kriznim vremenima i s kojom ćete proslaviti najvažnije situacije u vašem životu. Ipak, razvijanje sposobnosti da budete najbolji prijatelj znači da možete računati na svoj vlastiti osjećaj i biti vlastiti izvor utjehe kada... Morate biti hrabri i odbiti pona ... Anastasija Ražnatović: Dečko mora biti najbolji prijatelj ... . Ipak, razvijanje sposobnosti da budete najbolji prijatelj znači da možete računati na svoj vlastiti osjećaj i biti vlastiti izvor utjehe kada... Morate biti hrabri i odbiti ponašati se bojažljivo kao ovca. Autor nam govori kako je i zašto korisno razmišljati ka...

INFORMACIJA

AUTOR
Hauck, Paul
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam sebi biti najbolji prijatelj.pdf

OPIS

Pomislili biste Baš svašta. Čemu ova knjiga? Pa, normalno je, da se svatko brine za sebe! Što se tu ima mudrovati? Pa to svi znaju! E, pa nije tako. Uopće nije tako. Pametno živjeti je umijeće i vrlo malo ljudi uspješno svladava taj osnovni zadatak u životu. U svojoj knjizi Kako sam sebi biti najbolji prijatelj, dr. Hauck vas upozoravana najčešće pogreške koje činimo u životu, a da uopće nismo svjesni da radimo nešto što nam šteti – sada ili u budućnosti. Prvo, važno je naučiti da ste sposobni misliti na sebe. U drugom poglavlju bavimo se razlozima zašto ljudima ne uspjeva da to učine. Naučeni su da ne misle zbog njihova odgoja u djetinjstvu; zbog njihova straha od odbacivanja; zbog toga što ne vjeruju u same sebe; zbog lijenosti ili zbog toga što dopuštaju drugima da misle umjesto njih. Morate biti hrabri i odbiti ponašati se bojažljivo kao ovca. Autor nam govori kako je i zašto korisno razmišljati kao slobodni mislilac neopterećen mišljenjima okoline; zašto je dobro biti kreativan; zašto je poželjno da budete ljubazni s drugima (jer će se oni vjerojatno isto tako odnositi prema vama); što da uradite kada se susretnete s grubim i po vašem mišljenju nepoštenim postupkom. Zašto je mnogim ljudima potreban otac – vođa. Zašto je neophodno da budete samodisciplinirani – bez toga nema uspjeha ni u čemu. Kako rješavati sukobe u obitelji, na poslu, u društvu. Kako pobijediti plašljivost. Zašto je novac dobra stvar, ako ne postanete njegov rob. I još mnogo, mnogo važnijih saznanja čekaju vas u ovoj knjizi. Nitko na ovom svijetu nije savršen. Dr. Hauck pokazat će vam kako da sami sebe prihvatite onakvima kakvi jeste, jer ako poštujete sebe, moći ćete pronaći ono najbolje u drugim ljudima.

Želite li pročitati knjigu?Kako sam sebi biti najbolji prijatelj u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Hauck, Paul. Čitati Kako sam sebi biti najbolji prijatelj Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE