Lijekovi ili priča o obmani

Lijekovi ili priča o obmani - Gajski, Lidija | Caritasspiritistcenter.org

...i ILI. Priča o obmani. Zašto raste potrošnja lijekova i kako je zaustaviti ... Dr. Lidija Gajski o koronavirusu, cijepljenju i pitanjima na koja... ... . Zahvaljujem prof. dr. Anti Čoviću na poticaju i uvidima koji su omogućili Ostali lijekovi Zaključno o djelotvornosti lijekova (Ne)isplativost lijekova. ZAŠTO SE LIJEKOVI PREKOMJERNO PROPISUJU (Stvaranje... "Lijekovi ili priča o obmani" - predavanje dr. Lidije Gajski, KIC. 9 982 просмотра • 25 мар. 2012 г. • Predavanje je održano u Kulturno informativnom centru Zagreb, 21.03.20 ... Knjiga Lijekovi ili prica o obmani Lidija Gajski ... . • Predavanje je održano u Kulturno informativnom centru Zagreb, 21.03.2012. MLA 8th Edition Vrček, Valerije. "LIJEKOVI ILI PRIČA O OBMANI (Lidija Gajski)." Socijalna ekologija, vol. 18, br. 1, 2009, str. Dr. Lidija Gajski: "LIJEKOVI ILI PRIČA O OBMANI". Preferiram osobno preuzimanje il...

INFORMACIJA

AUTOR
Gajski, Lidija
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Lijekovi ili priča o obmani.pdf

OPIS

Lijekovi ili priča o obmani – Zašto raste potrošnja lijekova i kako je zaustavitiKnjiga pripada biblioteci razorne kritike moderne medicine i njezina divljeg braka s farmaceutskom industrijom. Autorica bez dlake na jeziku proziva one liječnike, farmaceute, znanstvenike, političare i novinare koji sudjeluju u sustavnoj transformaciji medicine u tržišno i institucionalno nasilje nad ljudskim zdravljem. Mnogi akteri i suradnici, uključeni na projektu pretvorbe medicine u industriju zdravlja, lako će se prepoznati u knjizi; naravno, ne imenom i prezimenom, već svojim djelom i rezultatima rada…..

Želite li pročitati knjigu?Lijekovi ili priča o obmani u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Gajski, Lidija. Čitati Lijekovi ili priča o obmani Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE