Vježbajte bez sprava – za žene

Vježbajte bez sprava – za žene - Clark | Caritasspiritistcenter.org

...elikog uspjeha knjige Vježbajte bez sprava, autori Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik namijenjen ženama ... Vježbajte bez sprava - 90-dnevni izazov za muškarce ... . Kako je iskustvo u treniranju Tuljana Priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo... "Vježbajte bez sprava za žene", objavljena je u izdanju Mozaik knjige o čemu više možeš pročitati ovdje, a program vježbanja je osmislio mark Lauren, trener elitnih vojnika za specijalne operacije i autor knjige "Vježbajte bez sprava". Kućna oprema. II►Vježbajte bez sprava(za žene ... Vježbajte bez sprava - za žene - Antikvarijat Biblos ... . Kućna oprema. II►Vježbajte bez sprava(za žene...

INFORMACIJA

AUTOR
Clark
DIMENZIJA
7,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Vježbajte bez sprava – za žene.pdf

OPIS

Nakon svjetskog uspjeha priručnika Vježbajte bez sprava (You are Your own Gym), autorski dvojac Mark Lauren i Joshua Clark pišu priručnik za vježbanje namijenjen isključivo ženama. Kako su iskustva u treniranju mornaričkih Tuljana, specijalnih postrojbi američke mornarice Marku Laurenu pokazala, specifičnosti između ženske i muške fiziologije, snage i mogućnosti nametnule su potrebu ovakvog priručnika koji vodi računa o ženskoj anatomiji i o tome da ženama njie nužno potrebna snaga već tijelo oblikovano u skladu sa njihovom građom. Isto tako, priručnik je nastao i zbog autorove osobne zgroženosti činjenicom da se žene bespotrebno izgladnjuju i muče raznim dijetama, troše mnogo novca na skupe satove u teretanama ili fitnes centrima, a da rezultati nisu ni iz daleka takvi kakve priželjkuju. I da biti mršav, ne znači imati lijepo i zdravo tijelo. Zbog toga ovaj priručnik donosi 120 različitih vježbi, namijenjenih ženama, i podijeljenih u tri različite razine težine izvođenja što omogućuje ženama da im vježbanje nikada ne bude dosadno te da u vrlo kratkom vremenu, povećavanjem težine vježbi, steknu vitku i mišićavu, lijepo oblikovanu figuru kojm će se ponositi.

Želite li pročitati knjigu?Vježbajte bez sprava – za žene u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Clark. Čitati Vježbajte bez sprava – za žene Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE