Samopouzdanje

Samopouzdanje - Yeung,Rob | Caritasspiritistcenter.org

...amopoštovanje (samopouzdanje ili vjera u sebe) podrazumjeva u psihologiji evaloaciju ili dojam osobe samoj o sebi ... Samopouzdanje - Stil zivota ... ... samopouzdanje - Wiktionary ... amopoštovanje (samopouzdanje ili vjera u sebe) podrazumjeva u psihologiji evaloaciju ili dojam osobe samoj o sebi. Može se odnositi na lik i sposobnosti pojedinca, sjećanja na zbivanja iz prošlosti i vlastite percepcije. Kako brzo podići samopouzdanje svojim ponašanjem. Savim drugačiji utisak na druge ćete ostaviti kada nastupite puni sebe i sa verom u svoje kvalitete i ...

INFORMACIJA

AUTOR
Yeung,Rob
DIMENZIJA
1,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Samopouzdanje.pdf

OPIS

Želite li ugovoriti posao, ljubavni sastanak ili povećanje plaće sa samopouzdanjem možete uspjeti gotovo u svemu. Samopouzdanje se može povećati i razvijati u svakoj životnoj dobi, valja samo znati najbolji način. Knjiga Samopouzdanje objedinjuje najbolje metode, od kognitivne bihevioralne terapije, sportske psihologije, neurolingvističkog programiranja, pozitivne psihologije i mnoge druge.U njoj ćete pronaći savjete i metode za razvijanje svojih samopouzdanih uvjerenja, rješavanje prepreka, stvaranje samopouzdanih ciljeva i budućnosti, stvaranje samopouzdane prezentacije, druženja, poslovnih susreta i razgovora za posao, te cjelokupne samopouzdane promjene življenja.

Želite li pročitati knjigu?Samopouzdanje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Yeung,Rob. Čitati Samopouzdanje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE