Valentina u tamnoj komori

Valentina u tamnoj komori - Blake, Evie | Caritasspiritistcenter.org

..."Valentina u tamnoj komori" Evie Blake,u izdanju Naklade Ljevak,naručite online na stranicama Knjižare Ljevak ... Evie Blake, Valentina U Tamnoj Komori ... . Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u... Odlično kao nova očuvana knjiga, iz osobne biblioteke. Prvi vlasnik.. Evie Blake Valentina u tamnoj komori. Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ... Preuzmite knjigu "Valentina u tamnoj komori - Evie Blake" besplatno... ... . Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi...

INFORMACIJA

AUTOR
Blake, Evie
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Valentina u tamnoj komori.pdf

OPIS

Milano 2012. Fotografkinja Valentina Roselli živi s Theom Steenom u kojeg se zaljubila prije godinu dana, no ne može se riješiti nelagodnog osjećaja da je prerano da se smiri u stabilnoj vezi. Kad joj ponude intrigantni fotografski zadatak da snima ljude koji se upuštaju u istraživanje mračnije strane erotskih fantazija, ona prihvaća izazov no s vremenom i sama biva uvučena u taj tajnoviti svijet suočena s dimenzijama vlastite ličnosti kojih nije bila svjesna. Venecija 1924. Nezadovoljna u braku s čovjekom koji jeni u kojem smislu ne može zadovoljiti, i sputana strogim društvenim konvencijama, Belle traži slobodukoristeći se pritom vlastitim tijelom, živeći tajni život kao kurtizana– no cijelo vrijeme ona zapravo čezne za susretom s muškarcem koji je neće samo seksualno zadovoljavati nego je i istinski voljeti.Iako ih dijele desetljeća, životi Belle i Valentine nerazmrsivo su isprepleteni. Obje će iskusiti buđenje svojih skrivenih žudnji, no hoće li pritom otkriti duboku povezanost između fizičke strasti i istinske ljubavi?Potresna ljubavna priča, a ujedno i pikantna seksi pustolovina koja će vas zagrijati u hladnim zimskim noćima. Najtoplija preporuka fanovima erotskog žanra. Independent Erotiča priča o ljubavi, tajnama i mračnoj strani žudnje. Amazon.com Evie Blake je pseudonim britanske autorica Noelle Harrison. Rođena 1967. godine u Londonu, Noelle Harrison se 1991. godine preselila u Irsku, gdje je osnovala kazališnu družinu Aurora. Osim nekoliko drama, autorica je napisala i desetak romana, od čega tri (trilogija o Valentini) pod pseudonimom Evie Blake. Trenutno živi u Norveškoj, s mužem i dvoje djece.

Želite li pročitati knjigu?Valentina u tamnoj komori u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Blake, Evie. Čitati Valentina u tamnoj komori Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE