Moji se roditelji razvode

Moji se roditelji razvode - Buljan Flander, G | Caritasspiritistcenter.org

... roditelji razvode, normalno je da osjećaš razne snažne, ili manje snažne emocije ... PDF Najbolji roditelj su roditelji ... . Možda ćeš se neko vrijeme osjećati tužno i/ili zbunjeno. U tekstu koji slijedi pokušat ćemo opisati najčešće osjećaje koji se javljaju kod djece i mladih čiji se roditelji razvode. Priručnik "Moji se roditelji razvode" autora doc. dr. sc. Gordane Buljan Flander i dr. sc. Predraga Zarevskog namijenjen je ponajprije djeci i mladima čiji su roditelji rastavljeni ili su u postupku razvoda braka. Cilj mu je pomoći djeci i mladima da saznaju što više o svim aspektima razvoda, ... Moji se roditelji razvode | Semantic Scholar ... . Cilj mu je pomoći djeci i mladima da saznaju što više o svim aspektima razvoda, kako bi što... Ako se tvoji roditelji razvode kako možeš izaći na kraj s tugom, gnevom i ogorčenjem? Nemoj biti zlovoljan. „Moji roditelji su bili sebični", kaže Danijel čiju su se roditelji razveli kada je imao sedam godina....

INFORMACIJA

AUTOR
Buljan Flander, G
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Moji se roditelji razvode.pdf

OPIS

Ilustrirani priručnik za pomoć djeci i mladima čiji su roditelji razvedeni ili su u postupku razvoda braka.Cilj mu je pomoći djeci i mladima kako bi što bolje razumjeli zašto do razvoda dolazi te kako bi lakše razumjeli vlastite osjećaje i reakcije povezane s razvodom.

Želite li pročitati knjigu?Moji se roditelji razvode u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Buljan Flander, G. Čitati Moji se roditelji razvode Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE