Uvod u gospodarsku statistiku

Uvod u gospodarsku statistiku - Čižmešija, Mirjana | Caritasspiritistcenter.org

...Mirjana Radman-Funarić Naslov: UVOD U GOSPODARSKU STATISTIKU Nakladnik: Veleučilište u Požegi Recenzenti: prof ... Statistička analiza vrijednosti udjela fondova ... ... . dr.sc. Zlatko Lacković dr.sc. Katarina ... Priručnik Uvod u gospodarsku statistiku je prije svega namijenjen studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i srodnih fakulteta kako bi im se olakšalo svladavanje gradiva iz osnova statistike. Knjiga sadrži deset poglavlja koja sadrže teoriju, zadaci s detaljnim rješenjima i interpretacijama rezultata te računalnim ispisom obrade istih. Priručnik Uvod u gospodarsku statistiku je prije svega namijenjen studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i s ... PDF Uvod U Gospodarsku Statistiku ... . Priručnik Uvod u gospodarsku statistiku je prije svega namijenjen studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i srodnih fakulteta kako bi im se olakšalo svladavanje gradiva iz osnova statistike. Knjiga sadrži deset poglavlja koja sadrže teoriju, zadaci s detaljnim rješenjim...

INFORMACIJA

AUTOR
Čižmešija, Mirjana
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u gospodarsku statistiku.pdf

OPIS

Priručnik Uvod u gospodarsku statistiku je prije svega namijenjen studentima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu i srodnih fakulteta kako bi im se olakšalo svladavanje gradiva iz osnova statistike. Knjiga sadrži deset poglavlja koja sadrže teoriju, zadaci s detaljnim rješenjima i interpretacijama rezultata te računalnim ispisom obrade istih. Budući da se u knjizi korisnike potiče na primjenu računala u statističkoj analizi, svi podaci koji se analiziraju u zadacima pohranjeni su u Excelovim datotekama. Knjiga u cijelosti prati nastavni program istoimenog predmeta. Rezultat je višegodišnjeg rada sa studentima i praćenja njihovih potreba za literaturom u svladavanju gradiva i pripremi ispita iz statističkih kolegija. U cijenu je uključena i knjižica s formulama.

Želite li pročitati knjigu?Uvod u gospodarsku statistiku u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Čižmešija, Mirjana. Čitati Uvod u gospodarsku statistiku Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE