Suprotnosti i boje

Suprotnosti i boje

...ka - suprotnosti I boje. Bojanke priručnici, Priprema za školu / vježbenica ... Laguna - Suprotnosti - Grupa autora - Knjige o kojima se priča ... ... "Zarađivao sam 25 funti i dijelio novac u četiri ujutro..." - SportSport.ba ... ka - suprotnosti I boje. Bojanke priručnici, Priprema za školu / vježbenica. su mlađoj djeci i potiču razvoj logičkog mišljenja, pažnje, učenje boja i oblika i svladavanje fine motorike. Interaktivni DVD video za djecu za učenje suprotnih pojmova - neka učenje bude lako i zabavnoviše sadržaja na: www.artrea.com.hr. Problem odnosa suprotnosti i protivrečnosti stvari i pro­ cesa rešavan je u logici kao problem odnosa suprotnosti i protivrečnosti pojmova za razliku od istih odn...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Suprotnosti i boje.pdf

OPIS

Vježbenice – bojanke namijenjene su mlađoj djeci i potiču razvoj logičkog mišljenja, pažnje, učenje boja i oblika i svladavanje fine motorike. Krozzanimljive i maštovite zadatke, mališani predškolske dobi lakše će usvajati pojmove primjerene njihovu uzrastu. Veličina vježbenica – bojanki prilagođena je malim dječjim rukama, a zanimljiv oblik harmonike razveselit će mališane i potaknuti ih na traženje zadataka.

Želite li pročitati knjigu?Suprotnosti i boje u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Suprotnosti i boje Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE