Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji

Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji - Kurjak, Asim i sur. | Caritasspiritistcenter.org

...st: hrvatski, pdf (170 KB) str. 16-16: preuzimanja: 1 ... Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji, drugo ... ... .193* citiraj: APA 6th Edition Rukavina, L. (2008). Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji. Medix, 14 ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji autora Kurjak, Asim i sur.. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji - U dugoj povijesti dijagnostičkih pomagala u kliničkoj medicini teško je naći primjer ravan ultrazvučnoj dijagnostici. U relativno kratkom razdoblju ultrazvuk je postao n ... Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji knjiga autora ... ... . U relativno kratkom razdoblju ultrazvuk je postao nezamjenjivi dio dijagnostičke pretrage, a zbog neštetnosti i brojnih drugih prednosti i mogućnosti već danas je neizbježan, kako u Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji, drugo, dopunjeno i obnovljeno izdanje je djelo autora Asim Kurjak i suradnici, nakladnika Medicinska naklada. Pronađite djelo na webshopu...

INFORMACIJA

AUTOR
Kurjak, Asim i sur.
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji.pdf

OPIS

Udžbenik je pripremio Asim Kurjak uz pomoć stručnih urednika Sanje Kupešić, Ratka Matijevića i Milana Stanojevića. Knjiga je podijeljena na 53 poglavlja od kojih se 20 odnosi na ginekologiju, 30 poglavlja obrađuje perinatologiju, 2 poglavlja su posvećena 3D ultrazvuku, a jedno poglavlje obrađuje pitanja ultrazvuka u neonatologiji. Poglavlja su bogato ilustrirana dvodimenzionalnim i trodimenzionalnim ultrazvučnim slikama, brojnim tablicama i grafikonima, a na kraju svakog poglavlja navedena je vrlo bogata i recentna literatura. Ova će knjiga olakšati poslijediplomsku i dodiplomsku edukaciju u našoj zemlji i trebala bi se naći u biblioteci svakog ginekologa i opstretičara, ali i ostalih specijalista koji se bave perinatologijom.

Želite li pročitati knjigu?Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Kurjak, Asim i sur.. Čitati Ultrazvuk u ginekologiji i perinatologiji Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE