U Fokusu – Svemir

U Fokusu – Svemir

...fokusu - Svemir - 2010 ODLIČNO STANJE POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE HVALA ... U fokusu / Marinko Koščec: Sami - YouTube ... ... U fokusu - Svemir - 2010 ODLIČNO STANJE ... fokusu - Svemir - 2010 ODLIČNO STANJE POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE HVALA. U fokusu - Svemir - 2010 ODLIČNO STANJE. U fokusu SvemirID EK000248585. Napišite recenziju. Koliki je svemir? Kolika je temperatura Sunca? Prepuna podataka i ilustracija, ova zanimljiva knjiga na 64 stranice sadržava odgovore na sva... Koliko je veliki svemir? Kolika je temperatura Sunca? Knjiga prepuna podataka i ilustracija koja sadrži odgovore na sva pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti o svemiru - i više! Nema...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
U Fokusu – Svemir.pdf

OPIS

Knjiga u kojoj ćete naći odgovore na mnoga pitanja o svemiru … Kako je na Marsu? Što je Veliki prasak? Koliko je velik svemir? Kolika je temperatura sunca? Prepuna podataka i ilustracija, ova zanimljiva knjiga na 64 stranice sadrži odgovore na sva pitanja koja ste oduvijek željeli postaviti o svemiru – i više! Nema teškoga pitanja na koje se ne može odgovoriti. Naslovi u ovoj biblioteci izazivaju ovisnost o čitanju!

Želite li pročitati knjigu?U Fokusu – Svemir u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati U Fokusu – Svemir Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE