Priručnik iz fizike za državnu maturu

Priručnik iz fizike za državnu maturu - Knežević, Stjepan | Caritasspiritistcenter.org

...ik za pripremu ispita državne mature iz fizike ... DOBRA DECA! NE DAO BOG OVO NIKOME: Predejane zavijeno... ... . Usklađen s Ispitnim katalogom za fiziku - obrađena sva područja ispitivanja: mehanika, elektromagnetizam, termodinamika, titranje, valovi i optika, moderna fizika te primjena matematičkih i eksperimentalnih znanja za svako područje. Dostava za HR: 0,00 kn. Broj artikala u košarici: 0. Zabilješke: Cijena na knjizi je 129,00 Kn. Otpis iz knjižnice. U košarici: 0. Priručnik za programski jezi ... formule iz fizike za maturu - Dokumente i e-knjige možete besplatno... ... . U košarici: 0. Priručnik za programski jezik Python + Web. str. 146. I. Kniewald. Priručnik za Terrapin Logo hrvatska inačica + CD. str. 306. V. Galešev i suradnici. Zbirka zadataka iz informatike i računalstva za srednje škole. str. 332. Lj. Miletić, S. Grabusin. Priručnik iz info...

INFORMACIJA

AUTOR
Knežević, Stjepan
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik iz fizike za državnu maturu.pdf

OPIS

Priručnik je namijenjen srednjoškolcima i njihovim nastavnicima za pripremu ispita iz fizike na državnoj maturi. Obuhvaćeno je cjelokupno gradivo na kojem se temelji ispitni katalog. U uvodnom dijelu svakog poglavlja ukratko se razlaže teoretski sadržaj s odgovarajućim formulama, nakon čega slijede zadaci te njihova rješenja na kraju poglavlja. Zbirka sadrži oko 1000 zadatka s rješenjima. Kod kompleksnijih zadataka uz rješenja su navedena dodatna tumačenja i upute za njihovo rješavanje. Dodatak na kraju priručnika sadrži tablice s konstantama, fizikalne i osnovne matematičke izraze, primjere različito strukturiranih zadataka te sve informacije, formule i pojašnjenja potrebna za polaganje ispita na državnoj maturi.

Želite li pročitati knjigu?Priručnik iz fizike za državnu maturu u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Knežević, Stjepan. Čitati Priručnik iz fizike za državnu maturu Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE