Znam za više matematika 6

Znam za više matematika 6

...am za više 6 namjenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz mat Zbirka Znam za više 6 namjenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz matematike u šestom razredu osnovne škole ... PDF Znam za više matematika 5 - Ponuda Dana ... . Tumačenje gradiva prilagođeno je učinkovitom samostalnom učenju. Nova tema predstavljena je primjerom s jednostavnim objašnjenjima. MATEMATIKA 6. radni udžbenik za pomoć učenicima pri učenju matematike, 1. i 2. svezak. Pogledaj proizvod Znam za više matematika-mjerne jedinice. zbirka zadataka. Pogledaj proizvod DiZzi MAT 6. radna bilježnica za s ... Želim znati više 1 - Igre u Moodleu: Matematički listići ... ... . Nova tema predstavljena je primjerom s jednostavnim objašnjenjima. MATEMATIKA 6. radni udžbenik za pomoć učenicima pri učenju matematike, 1. i 2. svezak. Pogledaj proizvod Znam za više matematika-mjerne jedinice. zbirka zadataka. Pogledaj proizvod DiZzi MAT 6. radna bilježnica za s...

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više matematika 6.pdf

OPIS

Zbirka Znam za više 6 namjenjena je poboljšanju školskog uspjeha, pripremi za testiranja, utvrđivanju već stečenog znanja i lakšem i bržem učenju gradiva iz matematike u šestom razredu osnovne škole. Tumačenje gradiva prilagođeno je učinkovitom samostalnom učenju. Nova tema predstavljena je primjerom s jednostavnim objašnjenjima. Slijede vježbe koje omogućuju utvrđivanje naučenog te na kraju svake cjeline bodovane Provjere, koje pokazuju postignuti napredak. Rješenja svih vježbi i Provjera nalaze se na kraju zbirke. Zbirka Znam za više 6 usklađena je s Nastavnim planom i programom i obrađuje cjeline: razlomci, trokut, racionalni brojevi, linearne jednadžbe s jednom nepoznanicom i četverokut. Uz te cjeline u zbirci se nalaze i dodatne dvije cjeline: nejednadžbe i deltoid i opseg i površine četverokuta. Te cjeline nisu dio obaveznog gradiva u šestom razredu osnovne škole.

Želite li pročitati knjigu?Znam za više matematika 6 u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor . Čitati Znam za više matematika 6 Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE