Hell’s Angels

Hell’s Angels - Thompson, Hunter S | Caritasspiritistcenter.org

...ngels motorcycle club lineage clarification ... Hells Angels MC Moscow | AFFA ... ... Hells Angels MC Moscow | AFFA ... ngels motorcycle club lineage clarification. No sensation No myth - Just facts. The Hells Angels Motorcycle Club (HAMC) is a worldwide one-per...

INFORMACIJA

AUTOR
Thompson, Hunter S
DIMENZIJA
7,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Hell’s Angels.pdf

OPIS

Mitska slika o Hell’s Angelsima kao modernim jahačima na čeličnim konjima, slobodarskim kraljevima ceste u stalnoj, od zore do sumraka, potrazi za akcijom, ali i zastrašujućim čudacima, nasilnicima, cugerima i silovateljima, poznata je čitateljima bilo kojih američkih novina. Njihov krvlju, alkoholom i spermom obilježen imidž je isto tako, dobrim dijelom i zbog ove knjige, postao poznat i čitateljima širom svijeta, jer je legendarni Hunter S. Thompson, najodvažniji beskompromisni američki novinar i pisac, ovdje iznio brutalnu istinu o Anđelima pakla, bez osude i kritike bilo koga, ali i bez uvijanja i dodvoravanja bilo kome! Ova neobična mješavina nepristrane reportaže, pomne analize, insiderskih detalja i živopisnih priča rezultat je Thompsonova sumanuto hrabrog istraživanja i gotovo dvogodišnjeg življenja s bučnim i nasilnim motoristima-odmetnicima. Ako je i postojao još netko dovoljno sposoban da napiše prvi zdravorazumski pristup fenomenu motorističkih bandi, očigledno nije poput Thompsona bio i dovoljno lud za jedan takav naizgled nemoguć i potencijalno iznimno opasan zadatak. Jer Angelsi su totalno drukčiji od drugih, žive svoj život mimo svih uobičajenih regula, i s ponosom kažu: Mi smo potpuni izopćenici – marginalci okrenuti protiv društva. I takvi želimo ostati. Ako je nešto dobro, mi se tome smijemo. Mi se prema svijetu ponašamo kao stoka i svijet se prema nama ponaša jednako… Svakako odvojite vremena za ovu hiperrealističnu sliku ozloglašenog svijeta prokletih kojemu se većina ne bi usudila ni približiti!

Želite li pročitati knjigu?Hell’s Angels u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Thompson, Hunter S. Čitati Hell’s Angels Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE