Unutarnja luka

Unutarnja luka - Roberts, Nora | Caritasspiritistcenter.org

...a luka - Obitelj bez krvne veze i obećanje koje ju je učvrstilo ... Moderna vremena :: Unutarnja luka ... . Stella i Ray Quin dali su priliku za novi život četvorici dječaka koji su prije kraja djetinjstva dotaknuli dno beznađa. Odrasli kao braća u zaljevu Chesapeake, mladići postaju članovi obitelji i odlučni su ostati zajedno, razvijati obiteljski posao i ... Knjiga Unutarnja luka Nora Roberts | Knjižara Znanje Nora Roberts Unutarnja luka 39,00 kn Ray i Stella Quinn dali su Phillipu drugu životnu priliku. Sa svojom braćom, Phillip pokušava očuvati dom i održati obe ... PDF Unutarnje Luke Republike Hrvatske - Uniri ... . Sa svojom braćom, Phillip pokušava očuvati dom i održati obećanje čovjeku kojeg je volio. Majstorica akcije i erotike vješto ocrtava pozitiv...

INFORMACIJA

AUTOR
Roberts, Nora
DIMENZIJA
8,1 MB
NAZIV DATOTEKE
Unutarnja luka.pdf

OPIS

Unutarnja luka – Obitelj bez krvne veze i obećanje koje ju je učvrstiloStella i Ray Quin dali su priliku za novi život četvorici dječaka koji su prije kraja djetinjstva dotaknuli dno beznađa. Odrasli kao braća u zaljevu Chesapeake, mladići postaju članovi obitelji i odlučni su ostati zajedno, razvijati obiteljski posao i rasvijetliti okolnosti oko pogibije svog oca. Lijepa Sybill koja ulazi u njihove živote postaje prijetnja najmlađemu među njima i tada sva četvorica moraju dokazati odanost svojoj drugoj obitelji. Nora Roberts i dalje je odana obiteljskim vrijednostima i vrućim erotskim scenama, a kako to ide jedno s drugim dobro je poznato milijunima njezinih odanih čitateljica širom svijeta. Majstorica akcije i erotike vješto ocrtava pozitivne i negativne likove i bez napora zadržava pažnju čitatelja od intrigantnog početka sve do konačnog raspleta u kojem se razotkrivaju obiteljske tajne. Kao i svi ostali Norini romani, Unutarnja luka također ima mističnu dimenziju i sretan kraj.

Želite li pročitati knjigu?Unutarnja luka u pdf formatu? Dobar izbor! Ovu knjigu je napisao autor Roberts, Nora. Čitati Unutarnja luka Online je sada tako jednostavno!

POVEZANE KNJIGE